Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialNicolae Robu: „Am încredere în Guvernul condus de Dacian Cioloș”

Nicolae Robu: „Am încredere în Guvernul condus de Dacian Cioloș”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Odată cu schimbarea Guvernului condus de PSD cu cel tehnocrat în fruntea căruia se află Dacian Cioloș, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, speră ca orașul condus de el să reintre în vizorul celor de la București și să aibă o altă soartă în ceea ce privește finanțarea proiectelor necesare. În „era PSD”, capitala Banatului a fost neglijată de Guvern, primind doar sume derizorii, singura investiție fiind la Spitalul de Copii, după spusele edilului de pe Bega.

„Fără îndoială, pe mine nu mă interesează cine este la guvernare când e vorba de interesele Timișoarei. Pledez pentru ele cu aceeași ardoare, cu aceeași convingere oricărui Guvern. Mă aștept ca Guvernul Cioloș să fie mai receptiv la nevoile Timișoarei pentru ca eu să nu ajung în situația în care m-am pus de nenumărate ori pe parcursul guvernărilor pesediste, adică să scriu pe carton 0 lei. Sper ca guvernul Cioloș, care are 1 an cel puțin, să se aplece înspre nevoile Timișoarei, al treilea oraș al României, care n-a beneficiat de bani de la bugetul de stat, decât sume derizorii, pentru Spitalul de Copii, să introducă în lucru măcar centura de sud a orașului. Desigur, voi pleda și pentru alte obiective, dar nu voi accepta niciodată să mi se spună că niciunul nu va intra în finanțare. Am încredere în Guvern”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

ABUZURILE din Timișoara, le vedeți domnule primar?!? Sau doar ne lăudăm cu realizările EPOCII DE AUR, NICOLAE ROBU???

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare