RĂZBOIUL „Îngerii Galbeni” vs. Poliţia Locală Timişoara continuă! Vezi câte sancţiuni au mai dat poliţiştii FOTO

- Advertisement -

Poliţia Locală Timişoara a aplicat, în aceste zile, un număr de patru noi sancţiuni contravenţionale, fiecare de câte 2.000 de lei, societăţii Îngerii Galbeni Asigurări SRL, cu sediul în Giarmata, în baza HCL 146/2014, pentru că a blocat şi ridicat autoturismele mai multor cetăţeni în locaţii precum strada Miresei, Calea Şagului, strada Arieş, din parcările unor societăţi sau centre comerciale.

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local 146/2014, se interzice blocarea, ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor de alte unităţi cu excepţia celor autorizate de Primăria Municipiului Timişoara și se interzice depozitarea vehiculelor ridicate în alte spaţii decât cele aprobate de către Primăria Municipiului Timişoara.

Conform legislaţiei în vigoare în Capitala Banatului, toate centrele comerciale au obligaţia să deschidă parcările pentru clienţii acestora sau să controleze accesul acestora prin bariere. Acestea au obligaţia de a înştiinţa clienţii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferită pentru parcarea vehiculelor clienţilor, precum şi sancţiunile în caz de neconformare. Nerespectarea acestor prevederi se sancţionează contraveţional cu amendă de la 2.000 – 2.500 lei.

Chiar şi aşa „Îngerii Galbeni” îşi fac de cap în continuare pe motiv că ei au contestat amenzile Poliţiei Locale din Timişoara şi până la finalizarea contestaţiei în Instanţă, ei pot face în continuare ceea ce vor.

ATENŢIE timişoreni. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în ceea ce priveşte parcarea în „curtea” magazinelor care au contracte cu „Îngerii Galbeni”, iar angajaţii firmei vă crează neplăceri, apelaţi imediat la Poliţia Locală Timişoara, la telefon 0256-246.112.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare