Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişul, sub COD GALBEN de PLOI, vânt, GRINDINĂ şi descărcări electrice! Vezi...

Timişul, sub COD GALBEN de PLOI, vânt, GRINDINĂ şi descărcări electrice! Vezi de când!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni, o atenţionare valabilă pentreu perioada 13-14 mai 2014. Este vorba despre o atenţionare Cod Galben care începe de mâine, de la ora 23:00 şi este valabilă până miercuri, 14 mai, la ora 12:00. Atenţionarea vizează judeţe de graniţa Timişului, dar şi mai înepărtate, conform hărţii de mai jos.

În perioada amintită, în regiunile marcate cu galben se vor semnala ploi însemnate cantitativ şi instabilitate atmosferică, care se va accentua în sud-vestul ţării şi în zona deluroasă şi montană din regiunile sudice, unde vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor cumula local 25 l/mp.

De miercuri şi judeţul Timiş

Mai mult de atât, meteorologii atrag atenţia că în intervalul miercuri, 14 mai, ora 12:00 până joi, 15 mai 2014, la ora 18:00, Codul Galben se extinde în mult mai multe judeţe, Timişul făcând parte de această dată din regiunile marcate corespunzător (foto sus). În perioada menţionată vom avea parte de instabilitate atmosferică ce se va manifesta în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină. În regiunile sudice şi sud-vestice, precum şi în zonele de deal şi de munte, ploile vor avea caracter torenţial şi se vor acumula cantităţi de apă de peste 25-30 l/mp şi izolat pot depăşi 50-60 l/mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare