ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nesimţiţii din traficul de pe la noi blochează circulaţia tramvaielor şi-i doare-n bască FOTO+VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimţirea sau prostia unora te lasă cu gura căscată. Ieri după-masă, un şofer sau o şoferiţă cel puţin fără jumătate de creier funcţional s-a gândit să parcheze pe strada Ştefan cel Mare, în imediata apropiere a Pieţei Traian, fără a mai privi în urmă dacă încurcă într-un fel sau altul circulaţia celorlalţi participanţi la trafic.

Odată parcat şi plecat de lângă mașină, imediat şi-a făcut apariţia primul tramvai, care, aşa cum era de aşteptat nu putea „depăşi” autoturismul Volkswagen Golf din imagini. Fiind vorba despre un „nod” important al circlaţiei tramvaielor, dinspre Fabrica de Bere veneau garniturile RATT una după cealaltă, astfel că la un moment dat tramvaiele şi maşinile care treceau prin zonă formaseră o coadă până la semaforul de pe strada Pestalozzi.

Un echipaj al Poliţiei a fost solicitat în zonă, a venit de urgenţă, dar nu avea ce să facă altceva, decât să aştepte ca şoferul să-şi facă apariţia pentru a-l sancţiona.

Soluţia găsită de oameni, sătui să stea după nesimţitul nepăsător, a fost să-i ia nemernicului maşina pe sus şi s-o mute mai în interior, pentru ca tramvaiele să poată trece pe lângă aceasta, gest pe care l-au şi făcut circa 8 persoane, însă traficul fusese deja dat peste cap circa 15 minute.

Oare cum ar fi dacă unii dintre şoferi ar lăsa volanul în favoarea ghidonului de la bicicletă sau poate a mersului pe jos? Oameni buni (fără bun simţ), chiar nu vă simţiţi în plus pe şoselele Timişoarei?

Imaginile de mai jos au fost surprinse de un cititor Vocea Timişului, care ne-a trimis atât filmuleţul cât şi fotografiile, ceea ce puteţi face şi voi dacă surprindeţi un eveniment interesant din trafic. Acestea pot fi trimise AICI.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore