Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNesimţiţii din traficul de pe la noi blochează circulaţia tramvaielor şi-i doare-n...

Nesimţiţii din traficul de pe la noi blochează circulaţia tramvaielor şi-i doare-n bască FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nesimţirea sau prostia unora te lasă cu gura căscată. Ieri după-masă, un şofer sau o şoferiţă cel puţin fără jumătate de creier funcţional s-a gândit să parcheze pe strada Ştefan cel Mare, în imediata apropiere a Pieţei Traian, fără a mai privi în urmă dacă încurcă într-un fel sau altul circulaţia celorlalţi participanţi la trafic.

Odată parcat şi plecat de lângă mașină, imediat şi-a făcut apariţia primul tramvai, care, aşa cum era de aşteptat nu putea „depăşi” autoturismul Volkswagen Golf din imagini. Fiind vorba despre un „nod” important al circlaţiei tramvaielor, dinspre Fabrica de Bere veneau garniturile RATT una după cealaltă, astfel că la un moment dat tramvaiele şi maşinile care treceau prin zonă formaseră o coadă până la semaforul de pe strada Pestalozzi.

Un echipaj al Poliţiei a fost solicitat în zonă, a venit de urgenţă, dar nu avea ce să facă altceva, decât să aştepte ca şoferul să-şi facă apariţia pentru a-l sancţiona.

Soluţia găsită de oameni, sătui să stea după nesimţitul nepăsător, a fost să-i ia nemernicului maşina pe sus şi s-o mute mai în interior, pentru ca tramvaiele să poată trece pe lângă aceasta, gest pe care l-au şi făcut circa 8 persoane, însă traficul fusese deja dat peste cap circa 15 minute.

Oare cum ar fi dacă unii dintre şoferi ar lăsa volanul în favoarea ghidonului de la bicicletă sau poate a mersului pe jos? Oameni buni (fără bun simţ), chiar nu vă simţiţi în plus pe şoselele Timişoarei?

Imaginile de mai jos au fost surprinse de un cititor Vocea Timişului, care ne-a trimis atât filmuleţul cât şi fotografiile, ceea ce puteţi face şi voi dacă surprindeţi un eveniment interesant din trafic. Acestea pot fi trimise AICI.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii...

VIDEO Ziua si nesimtitul! Angajat al Horticultura, cu ”duba” in statia STPT, la Timisoara

O nouă zi, un nou șofer parcat ca un… nesimțit, în stația Societății de...