Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJoaca de-a piloții de raliuri e scumpă, la Timișoara. Polițiștii locali dau...

Joaca de-a piloții de raliuri e scumpă, la Timișoara. Polițiștii locali dau amenzi pentru ”derapaje”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni seara tocmai pe data de 13 octombrie, în jurul orei 22:30, polițiștii locali din Timișoara au depistat și sancționat un tânăr de 22 de ani care a efectuat manevre prin derapaje în scop de divertisment cu autoturismul marca Honda, în zona Circumvalațiunii – Gheorghe Lazăr. Cel în cauză a fost sancționat conform HCL 371/2007 modificată.

”Reamintim că folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, executate pe domeniul public intravilan al Municipiului Timișoara, efectuate în scop de divertisment fără avizul Comisiei de Ordine Publică, respectiv al Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara se sancționează cu amendă de la 800 la 2.500 lei anunță Poliția Locală, prin intermediul unui comunicat.

În ultima perioadă, în special pe timp de noapte, 15 tineri au fost depistați în această situație de polițiștii locali din capitala banatului.

Foto: Caius Wachtel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare