Biroul ”Transport Urban” al Poliției Locale din Timișoara dă rezultate. Numărul furturilor a scăzut!

Date:

De la începutul acestei luni, de la înfiinţarea acestui compartiment şi până în prezent, poliţiştii locali din cadrul Biroului au aplicat un număr de 42 de sancţiuni contravenţionale – toate pentru a ”reda” transportul public local celor care au cu adevărat nevoie de el.

În ultima săptămână aceştia au acţionat în mod special în zonele Piaţa Mocioni, Piaţa Maria, Catedrală, Piaţa 700, bucla Torontalului, Piaţa Traian, Piaţa Bălcescu, precum şi pe tronsoanele de la Gara de Nord şi Sala Olimpia. În urma verificărilor din ultima săptămână au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale. Unul dintre exemplele negative oferite de biroul de comunicare al Poliției Locale este cel al unui bărbat de 41 de ani care a fost sancţionat deoarece a provocat scandal în timp ce circula pe linia tramvaiului 7, între staţiile Carmen Sylva şi Piaţa Maria.

”Un aspect pozitiv înregistrat la nivelul municipiului Timişoara este acela că, potrivit ultimelor date, numărul de fapte de natură penală din categoria furturilor din buzunare sau bagaje pe mijloacele de transport în comun din oraş a scăzut cu zece procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut” susține un document al Poliției Locale Timișoara.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare