Miercuri, 15 octombrie 2014, Aquatim a planificat lucrări pe conducta de distribuție a apei de la Stația de tratare a apei Urseni. Ca urmare a acestor lucrări, se va întrerupe furnizarea apei reci, între orele 9:00 și 17:00, pe străzile Daliei și Rozelor din comuna Giroc, dar și pe strada Tosca – cea care se întinde atât pe teritoriul Timișoarei cât și pe cel al comunei periurbane.

Presiunea de furnizare a apei va fi scăzută în cartierul timișorean Ciarda Roșie, dar și în zona Mureș-Muzicescu, pe străzile cuprinse între Gavril Muzicescu, Mareșal Constantin Prezan, Calea Urseni și Bv. Sudului.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să curgă apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.