Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialZona Urseni rămâne fără apă rece. Vezi când sistează apa cei de...

Zona Urseni rămâne fără apă rece. Vezi când sistează apa cei de la Aquatim și de ce

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 15 octombrie 2014, Aquatim a planificat lucrări pe conducta de distribuție a apei de la Stația de tratare a apei Urseni. Ca urmare a acestor lucrări, se va întrerupe furnizarea apei reci, între orele 9:00 și 17:00, pe străzile Daliei și Rozelor din comuna Giroc, dar și pe strada Tosca – cea care se întinde atât pe teritoriul Timișoarei cât și pe cel al comunei periurbane.

Presiunea de furnizare a apei va fi scăzută în cartierul timișorean Ciarda Roșie, dar și în zona Mureș-Muzicescu, pe străzile cuprinse între Gavril Muzicescu, Mareșal Constantin Prezan, Calea Urseni și Bv. Sudului.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să curgă apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare