AcasăStiriABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 5

ABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 5

Îngerii Galbeni au făcut astăzi noi victime în parcarea de pe strada Miresei. Grație celei mai hulite firme de tractări, acum renumele Timișoarei, cu pretenții la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021, începe să fie recunoscut și în afara granițelor după episodul petrecut astăzi. Un bulgar a îndrăznit să-și parcheze microbuzul cinci minute pe unul dintre locurile penalilor „îngeri”, ca să-și cumpere aditiv pentru motorină iar când s-a întors și-a găsit autoturismul cu roata blocată.

Atât polițiștii, care s-au aflat în aceeași ipostază a imposibilității de a face ceva, cât și noi, ne întrebăm de unde ar fi putut bulgarul să știe că parcarea e interzisă, din moment ce pe singurul panou, și acela pitit bine, aproape de nevăzut, este scris doar în românește. Nimic nu corespunde cu normele internaționale de circulație rutieră, într-un oraș care s-a considerat europenizat încă dinaintea intrării României în UE. Zeci de minute în șir s-a rugat bulgarul de angajații firmei Îngerii Galbeni, care-i fac cu brio jocul meschin al patronului Sorin-Răzvan Nedelcu, și îi jecmănesc pe toți cei care le cad în plasă.

Practic bulgarul nu a putut plăti, explicându-le acestora că mai are doar 100 de euro și că acasă îl așteaptă doi copii, în timp ce îi dădeau lacrimile! Din câte se pare, șoferul a ajuns în biroul firmei Îngerii Galbeni, rugându-se în continuare să nu-l amendeze atât de scump.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

  1. Cum se poate pune un post fix de politisti locali la paza palmierilor, tot asa se poate pune si unul la parcarea dl. Nedelcu care sa avertizeze cetatenii despre consecintele la care se expun in cazul parcarii in acel loc.( o luna, doua … = nonprofit=disparitie)

  2. Hideti sa stabilim o intalnire in parcare la Nedelcu.Asa nu se mai poate.Si eu era sa fiu blocat dar l-am pocnit pe jegosu ala.Sa stabilim ziua si ora intalniri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente