Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 5

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Îngerii Galbeni au făcut astăzi noi victime în parcarea de pe strada Miresei. Grație celei mai hulite firme de tractări, acum renumele Timișoarei, cu pretenții la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021, începe să fie recunoscut și în afara granițelor după episodul petrecut astăzi. Un bulgar a îndrăznit să-și parcheze microbuzul cinci minute pe unul dintre locurile penalilor „îngeri”, ca să-și cumpere aditiv pentru motorină iar când s-a întors și-a găsit autoturismul cu roata blocată.

Atât polițiștii, care s-au aflat în aceeași ipostază a imposibilității de a face ceva, cât și noi, ne întrebăm de unde ar fi putut bulgarul să știe că parcarea e interzisă, din moment ce pe singurul panou, și acela pitit bine, aproape de nevăzut, este scris doar în românește. Nimic nu corespunde cu normele internaționale de circulație rutieră, într-un oraș care s-a considerat europenizat încă dinaintea intrării României în UE. Zeci de minute în șir s-a rugat bulgarul de angajații firmei Îngerii Galbeni, care-i fac cu brio jocul meschin al patronului Sorin-Răzvan Nedelcu, și îi jecmănesc pe toți cei care le cad în plasă.

Practic bulgarul nu a putut plăti, explicându-le acestora că mai are doar 100 de euro și că acasă îl așteaptă doi copii, în timp ce îi dădeau lacrimile! Din câte se pare, șoferul a ajuns în biroul firmei Îngerii Galbeni, rugându-se în continuare să nu-l amendeze atât de scump.

[responsive_youtube

La scurt timp după episodul cu bulgarul, s-a derulat un nou episod la fel de absurd. Un alt șofer a căzut în plasa Îngerilor Galbeni, fiindu-i blocată roata și penalizat chiar dacă motorul mașinii era pornit iar în interiorul autoturismului se afla o persoană cu un copil mic.

[responsive_youtube

Imaginile surprinse de un cetățean revoltat sunt grăitoare. La Timișoara, un oraș cu pretenții europene, Îngerii Galbeni „trag” după cetățeni și după vizitatorii Cetății mai rău ca în Vestul Sălbatic. E cert că, atât timp cât autoritățile și restul oamenilor nu vor mișca un deget ca abuzurile să înceteze, la Timișoara „îngerii” vor fi mai prezenți ca-n Rai…….

Un amănunt pe care l-am aflat astăzi din surse sigure şi apropiate lui Nedelcu, acesta se pregăteşte să bage în insolvenţă firma Îngerii Galbeni Asigurări, iar aşa va încerca să scape de plata datoriilor la stat, dar şi a daunelor şi despăgubirilor pe care oamenii le-au câştigat în instanţă. Pe lângă faptul că acesta face evaziune fiscală la greu, probabil un avocat sau un contabil l-a învăţat cum să scape fără să plătească nimic oamenilor ABUZAŢI. Dar Răzvan Nedelcu, nu ştie că noi am aflat ce vrea să facă în continuare şi am sesizat autorităţile. Acesta are 4 firme una dintre ele pe care deja a transferat nişte bani şi autoturisme, AUTO MALAICKA SRL, pe care Nedelcu se pregăteşte să o treacă pe numele mamei soacre. Firma verificată de noi, a fost iniţial înfiinţată ca un SRL-D şi are sediul în localitatea Giarmata, pe strada ALEEA ŞTRANDULUI nr. 4 CAM. 1 Cod 307210. Toate firmele prin care Nedelcu rulează banii pentru a li se pierde urma sunt: ÎNGERII GALBENI ASIGURĂRI SRL, BANAT TRACTĂRI SRL, ORA OPT SRL şi AUTO MALAICKA SRL, firma menţionată mai sus. Deci nu ştim ce păzeşte ANAF-ul şi pe cine, dar este strigător la cer ce se întâmplă în Timişoara cu Îngerii Galbeni şi nimeni nu ia nicio măsură.

Urmărește-ne pe Google News

2 COMENTARII

  1. Cum se poate pune un post fix de politisti locali la paza palmierilor, tot asa se poate pune si unul la parcarea dl. Nedelcu care sa avertizeze cetatenii despre consecintele la care se expun in cazul parcarii in acel loc.( o luna, doua … = nonprofit=disparitie)

  2. Hideti sa stabilim o intalnire in parcare la Nedelcu.Asa nu se mai poate.Si eu era sa fiu blocat dar l-am pocnit pe jegosu ala.Sa stabilim ziua si ora intalniri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare