AcasăStiriAdministratiePrimarul Nicolae Robu ADMITE că HCL-ul 463/30.10.2015, de care a râs o...

Primarul Nicolae Robu ADMITE că HCL-ul 463/30.10.2015, de care a râs o țară întreagă, trebuia să fie redactat într-un alt mod

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a comentat astăzi pe baza Hotărârii de Consiliului Local luată în cazul regulamentului de organizate și funcționare a spațiilor de joacă situate pe domeniul public al municipiului Timișoara, care a fost ținta multor glume în această dimineață. Conform hotărârii, părinții a căror copii îndrăznesc să mănânce când se joacă sau să zbiere puțin mai tare, riscă să „arși la buzunar”.

De aici și până la apariția unui polițist cu exces de zel care să le trântească părinților amenda în baza hotărârii de Consiliu Local, ce figurează ca literă de lege, mai e doar puțin iar scânteia poate degenera oricând. „Eu sunt ținta celor care au făcut aceste bălăcăreli. Însă rezist cu toată artileria ce e îndreptată spre mine. Toată ziua avem controale și paracontroale”, a spus primarul Nicolae Robu.

Totuși, edilul Timișoarei a recunoscut că hotărârea nu e prea fericit redactată și că ar trebui să sufere unele modificări. „Trebuia să fie scrisă în alți termeni, să se dea linii de conduită. Probabil că vom face niște ajustări”, a mai adăugat Nicolae Robu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente