Un accident a avut loc astăzi pe strada 16 Decembrie din Timișoara, în urma căruia, din fericire, nu a existat nicio victimă. Un șofer care conducea dinspre Catedrala Mitropolitană, înspre Calea Șagului a pierdut controlul volanului și s-a izbit de gardul de protecție din stația de tramvai.

În urma incidentului botul mașinii a fost făcut zob, cât și o parte a stației de tramvai. După ce au sosit la fața locului, un echipaj al poliției l-a testat cu aparatul etilotest pe șoferul în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Sighetul Marmației, iar rezultatul a ieșit negativ. „Un bărbat de 27 de ani din Sighetul Marmației a condus un autoturism pe strada 16 Decembrie din Timișoara, dinspre Catedrala Mitropolitană înspre Calea Șagului iar la un moment dat a pierdut controlul autovehiculului intrând în coliziune cu o stație de tramvai. În urma accidentului nicio persoană nu a fost rănită și au fost semnalate doar pagube materiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Ancuța Morariu. Șoferul care a produs accidentul a fost sancționat contravențional de oamenii legii.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.