AcasăStiriGardul ILEGAL ce-i îngrădește pe „Îngerii Galbeni” va fi DESFIINȚAT, după ce...

Gardul ILEGAL ce-i îngrădește pe „Îngerii Galbeni” va fi DESFIINȚAT, după ce anul trecut firma a fost amendată cu 3.000 de lei

Demersurile redacției voceatimisului.ro în cazul ilegalităților făcute de firma de tractări S.C. Îngerii Galbeni Asigurări S.R.L. încep să dea roade. După ce primarul Nicolae Robu a fost sesizat cu referire la gardul ce împrejmuiește locația de depozitare a mașinilor firmei conduse de Sorin-Răzvan Nedelcu, construit ilegal, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișajul Stradal, la îndrumarea lui Dorel Cojan, au luat măsuri, astfel că gardul firmei S.C. Îngerii Galbeni Asigurări S.R.L va fi desființat. Acum aproximativ un an, în luna noiembrie a anului trecut, firma lui Sorin-Răzvan Nedelcu a fost amendată cu suma de 3.000 de lei.

Mai mult, după verificările efectuate ieri, s-a stabilit și că nu s-au luat măsurile de desființare a lucrărilor executate fără autorizație, astfel că documentația a fost transmisă direcției Urbanism din cadrul Primăriei Timișoara, în vederea efectuării demersurilor de sesizare a instanțelor de judecată pentru a dispune desființarea gardului construit ilegal.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal au aplicat încă din luna noiembrie a anului trecut o sancțiune contravențională pentru societatea Îngerii Galbeni SRL în valoare de 3000 lei deoarece a ridicat un gard fără a deține autorizație de construire, fiind dispuse totodată și măsuri de intrare în legalitate prin obținerea autorizației sau în caz contrar desființarea lucrării neautorizate. Deoarece împotriva procesului verbal s-a făcut plângere contravențională la Judecătoria Timișoara au fost stopate demersurile de desființare până la soluționarea în instanță a cauzei. La finalul lunii octombrie a acestui an Tribunalul Timiș a dat câștig de cauză Poliției Locale menținând procesul verbal de constatare a contravenției. În urma verificărilor efectuate în cursul zilei de ieri, s-a stabilit că nu s-au luat măsurile de desființare a lucrărilor executate fără autorizație, motiv pentru care documentația a fost transmisă Direcției Urbanism din cadrul Primăriei în vederea efectuării demersurilor de sesizare a instanțelor de judecată pentru a dispune desființarea gardului construit ilegal, conform Legii 50/1991 republicată”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Locale, Daniela Seracin.

Acum aproape totul rămâne în mâna Primăriei Timișoara, condusă de primarul Nicolae Robu, cel care și-a exprimat în nenumărate rânduri dezgustul față de practicile „Îngerilor Galbeni” și care a spus că va face tot ce-i stă în putință.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente