„Raiul” parcării Melinda Instal, INTERZIS „Îngerilor Galbeni” după o acțiune FABULOASĂ a polițiștilor din IPJ Timiș

- Advertisement -
Acțiune de-a dreptul lăudabilă a agenților poliției rutiere și a celor de la IPJ Timiș, în cazul companiei Melinda Instal, al cărei director a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timiș, împotriva uneia dintre cele mai hulite firme care se ocupă cu ridicarea autoturismelor, „Îngerii galbeni”.

Problemele au început să apară după ce contractul dintre cele două firme a fost denunțat unilateral, însă penalii „îngeri” au încercat să-i silească pe cei de la Melinda Instal, prin diverse șicane, să se semneze un nou contract.

A urmat o întreagă bătaie de joc din partea „Îngerilor galbeni”, Melinda Instal semnând între timp un contract cu o nouă firmă de tractare.

Pentru că simplele presiuni la adresa lui Claudiu Cîrstioc, directorul firmei Melinda Instal, nu au funcționat, angajații „îngerilor”au ajuns nu doar să aducă rable neînmatriculate și fără roți pe care le lăsau în parcarea celor de la Melinda Instal, ocupând mai mult de jumătate din spațiul alocat clienților magazinului, ci au adus și un camion, pe care l-au lăsat săptămâni întregi în parcare. Orice încercare de tractare a acestora era obturată de îngeri”.

O adevărată desfășurare de forțe a fost miercuri, 11 noiembrie, în parcarea magazinului Melinda Instal: cinci mașini de poliție, echipaje de la Poliția Rutieră și Secția 4 Timișoara, mascați, dar și un câine de lup, care au pus, în sfârșit, capăt abuzurilor nesimțite ale firmei conduse de Sorin-Răzvan Nedelcu.

Impresionantă a fost și atitudinea acestora, care l-au amendat pe patronul „îngerilor” și i-au suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 zile, în timp ce încerca să împiedice acțiunea oamenilor legii și a firmelor de tractare care au venit să ridice rablele-fantomă chipurile ale unui „țigan plecat din țară”, parcându-și luxosul bolid o limuzină Audi S8, cu un tupeu de nedescris, sub ochii polițiștilor, chiar în fața camionului ce urma a fi ridicat. 

Unde mai pui că bolidul de lux a lui Nedelcu, are stroboscoape şi la parasolar şi la luneta din spate. Nu ai cum să umbli fără stroboscoape la aşa număr de înmatriculare TM-88-PJT (Poliţia Judeţului Timiş). Probabil domnul Răzvan Nedelcu, se gândeşte că legea e facultativă şi el are voie…

„Polițiștii au fost prezenți la fața locului pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică întrucât între cele două părți există o stare conflictuală. Patronul firmei, care avea închiriat spațiul și parcarea aferentă, a efectuat demersurile necesare pentru a degaja locurile care ar fi fost ocupate abuziv cu epave auto de către reprezentantul firmei de tractări. În cadrul activităților, polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințarea cu acte de violență, conf. Legii 61/1991, 2 sancțiuni pentru oprirea autovehiculului în dreptul unei căi de acces conf, OUG 195/2002 și o sancțiune pentru nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, care a impus și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Cu marele ajutor al tuturor forțelor de ordine prezente acolo, inclusiv al mascaților, până la lăsarea serii toate mașinile puse abuziv de angajații lui Răzvan Nedelcu au fost ridicate și scoase din parcarea magazinului, în uralele șoferilor și a oamenilor care treceau prin zonă și care știau de nelegiuirile mizere.

În ceea ce-i privește pe șoferii neatenți care își vor lăsa și în continuare autoturismele, chiar și pentru câteva minute, în spațiile de parcare ce nu aparțin magazinului Melinda Instal, ci sunt închiriate și folosite exclusiv de „Îngerii Galbeni”, aceștia vor trebui să plătească pentru deblocarea roților sau recuperarea mașinilor ridicate. Atenție mare la locul unde parcați ca abuzurile Îngerilor Galbeni încă nu s-au terminat.

Parcare Ingerii Galbeni

Răzvan băiat orientat, şi-a închiriat nişte birouri în clădirea în care îşi desfăşoară activitatea şi Melinda Instal. Proprietarul clădirii, i-a alocat un număr de câteva locuri de parcare pe care acesta efectiv „tâlhăreşte” în continuare oamenii. Nu ajunge că sumele pe care le cere sunt exorbitante, pe unii dintre cei blocaţi i-au şi bătut angajaţii lui Nedelcu. Oamenii au depus plângeri la parchet şi aşteaptă soluţionarea lor în instanţă.

În dese rânduri, abuzurile firmei conduse de Răzvan Nedelcu au fost sancționate în instanțele de judecată, mai mulți oameni primindu-și banii înapoi. De asemenea, la ora actuală, acesta este acționat în instanță de alte 60 de persoane.

În ciuda faptului că abuzează în fiecare zi de semenii săi, fără scrupule, afacerea lui Răzvan Nedelcu, a cunoscut o creştere spectaculoasă de la an, la an, dar ce a uitat administratorul firmei Îngerii Galbeni, nimeni alta decât soţia acestuia, Nedelcu Delia Florica, să achite datoriile către bugetul de stat, nu mai puțin de 245.641 ron.

Ne întrebăm cei de la Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara, ce păzesc? Sau firma Îngerii Galbeni are SCUTIRE DE LA TAXE ca şi BISERICA?!? Poate ne lămureşte cineva din conducerea Finanţelor Publice Timişoara şi pe noi şi opinia publică. Urmăriţi tabelele de mai jos şi trageţi singuri concluziile…

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img