AcasăStiriSocialȚigări și alcool de contrabandă, CONFISCATE într-o acțiune în zona piețelor din...

Țigări și alcool de contrabandă, CONFISCATE într-o acțiune în zona piețelor din Calea Lipovei

Lovitură dată vânzătorilor de alcool și țigări de contrabandă. Jandarmii Grupării Mobile din Timișoara, împreună cu lucrători ai D.G.R.F.P. – Direcția Regională Vamală Timișoara și cu polițiștii S.I.F. din cadrul I.P.J. Timiș, au acționat pe linia combaterii comerțului ilicit cu produse accizabile și de contrabandă, în urma căreia au reținut 30.000 de țigarete (1500 de pachete), dar și alți 48 de litri de alcool.

Incursiunea a avut loc în zona piețelor din Calea Lipovei. Un bărbat de 43 de ani, cu inițialele D.V., avea ascunse într-o încăpere din piață atât țigările, cât și alcoolul etilic de 96%, care au fost confiscate de jandarmii ce au participat la acțiune.

Pe numele lui D.V. au fost întocmite acte de sesizare în vederea săvârșirii infracțiunii de deținere sau comercializare de produse de contrabandă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente