ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Drapelul de lupta al jandarmilor din Gruparea Mobila Timisoara a fost ”actualizat” si sfintit

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii de la Gruparea Mobilă din Timișoara au găzduit un ceremonial militar și religios cu ocazia sfințirii noului drape de luptă al unității, acesta fiind ”actualizat”.

Joi, 22 noiembrie 2018, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara a avut loc un ceremonial militar şi religios dedicat sfinţirii noului drapel de luptă al unităţii. Manifestările dedicate acestui eveniment au fost conduse de către comandantul unităţii, colonel Cîmpan Remus Ioan.

Slujba de sfinţire a drapelului de luptă a fost oficiată de Preasfinţitul Părinte Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei care a transmis, cu acest prilej, mesajul său adresat jandarmilor.

Noul drapel de luptă are elemente actualizate în conformitate cu prevederile Legii nr. 146/2016 pentru modificarea Legii nr. 102/1992 privind stema ţării şi sigiliul statului.

Drapelul de luptă al Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara este compus din: acvila încoronată, flamura, hampa și accesoriile. Pe aversul suportului acvilei este înscrisă deviza „ONOARE ȘI PATRIE” iar pe revers denumirea în clar al unității militare, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timişoara. Pe flamură sunt reproduse, în fâșii, culorile drapelului României, cu albastru la hampă, galben și roșu. În fiecare din cele patru colțuri ale flamurei sunt brodate, cu fir aurit, cununi din două ramuri de stejar, care au în interiorul lor însemnul de armă.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore