ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ȘOCANT! I-a tăiat calea în trafic, s-a dat jos și a pus PARUL pe el! Jandarmii timișoreni l-au prins în FLAGRANT

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În cursul zilei de joi, 11 iunie 2015, în timp ce se deplasau pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, au avut ”surpriza” de a prinde în flagrant, un atac al unui bărbat asupra unui cuplu.

Imediat după imobilizarea agresorului care avea asupra lui o bâtă de baseball din aluminiu, jandarmii i-au condus pe toţi trei la sediul unităţii, unde aceştia au dat lămuririle necesare. Au fost identificate cele trei persoane, agresorul, A.C. în vârstă de 36 de ani, victima, O.A. în vârstă de 30 de ani şi femeia care se afla în drapta victimei, P.A. în vârstă de 26 de ani, toţi cu domiciliul în Timişoara.

Aceştia din urmă au povestit că se deplasau cu autoturismul când o altă maşină le-a tăiat calea şi au fost nevoiţi să oprească. Agresorul a scos din propriul autoturism o bâtă de baseball şi a început să îl lovească pe O.A. În acel moment echipajul de jandarmi care patrula în zonă, l-a surprins, imobilizat şi condus la sediul unităţii.

Agresorul urmează să fie cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe iar dosarul urmează să fie trimis pentru continuarea cercetărilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore