ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Prinși cu ETNOBOTANICE asupra lor, în timp ce vandalizau indicatoarele rutiere din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe parcursul nopții dinspre miercuri înspre joi, jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, aflându-se în serviciul de asigurare a ordinii publice în zona Complexului Studenţesc din Timișoara, au observat două persoane de sex masculin care mâzgăleau indicatoarele rutiere cu markerele.

Trecând la verificarea celor două persoane, jandarmii au observat că cei doi tineri vroiau să scape de două punguliţe de nylon transparent pe care le aveau în mână. Întrucât acestea conţineau o masă vegetală de culoare verzuie, învelită în staniol, jandarmii au luat măsura controlului corporal, după care aceştia au fost duşi la sediul unităţii de jandarmi.

Numiţii C.M. în vârstă de 24 de ani şi T.D. în vârstă de 20 de ani, au declarat că au cumpărat pliculeţele cu substanţe etnobotanice pentru consumul propriu, plătind suma de 660 de lei.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare şi predate poliţiştilor, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore