Ne apără zi de zi de pericole, riscându-şi în orice moment viaţa pentru a interveni la diverse scandaluri sau chiar bătăi, însă jandarmii din Timiş nu fac doar atât spre binele comunităţii în care locuiesc. Ieri, oamenii legii au donat sânge. Aşa cum se ştie, vara resursele de sânge din spitale scad dramatic, nu însă şi numărul pacienţilor care au nevoie de transfuzii.

„Marţi 25 iulie 2017, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, în colaborare cu personalul din cadrul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara, au organizat o campanie de donare de sânge. Activitatea s-a desfăşurat la sediul jandarmeriei, unde 35 de jandarmi au donat sânge pentru ajutorarea celor care au nevoie de transfuzii sanguine. Menţionăm că este a treia campanie anul acesta în care jandarmii s-au angajat să-i sprijine pe cei care au nevoie de sânge”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.