Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAngajatul Direcției Fiscale care a consumat etnobotanice, încă învăluit în MISTER VIDEO

Angajatul Direcției Fiscale care a consumat etnobotanice, încă învăluit în MISTER VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Misterul încă dăinuie în privința angajatului de la Direcția Fiscală care a consumat etnobotanice în timpul serviciului. Dacă săptămâna trecută primarul Nicolae Robu era halucinat de faptul că cineva cu o asemenea conduită poate face astfel de scandal în plenul Consiliului Local, reamintind de consumul substanțelor interzise, astăzi edilul Timișoarei a lăsat să se înțeleagă că fapta a fost consumată, și că nu există probe exacte care să-l deconspire.

„Nu știu cum îl cheamă pe acel personaj care a fost mediatizat în Timișoara destul de bine, după ce colegii săi de la Direcția Fiscală au făcut o sesizare cum că ar avea o conduită suspectă, care e tipică celor ce consumă etnobotanice. Nu am putut să scriem în raport că a consumat, dar neoficial, toate simptomele au dus la așa ceva. Până la urmă s-a rămas în ceață, că ar fi fost vorba de nu știu ce țigară de care nu se știa ce conține. În fine, nu-mi pierd vremea cu astfel de lucruri, însă unii chiar au tupeu. Ar fi mai bine să-și vadă de imaginea lor. Au fost suspiciuni, dar nimeni nu poate face o susținere cu probe indubitabile”, a conchis Nicolae Robu cu privire la acest subiect.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...

Nimic nou sub soare! Tramvaiul lui Dominic Fritz, accesat de Nicolae Robu, rămâne… tot pe dreapta

Din păcate, tramvaiul ultramodern și nepoluant, primul dintr-un lot de 7 (plus alte 14...