ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi CONDAMNAȚI la închisoare, capturați de polițiștii din Timiș în aceeași zi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marți, 13 mai 2015, poliţiştii Secţiei 9 Rurale din Jebel, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, în comuna Folea, judeţul Timiş.

Oamenii legii au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitatea Şag, judeţul Timiş, pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis la data de un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 2 luni de zile, pentru infracţiuni rutiere.

Tot ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Timişoara. În orașul de pe Bega, poliţiştii au depistat un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la doi ani de pedeapsă privativă de libertate pentru infracţiuni economice.

Bărbatul este acuzat că, în cursul anului 2011, ar fi indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale la achiziţionarea de produse petroliere, efectuând plata printr-un ordin de plată înscris în fals.

Cei doi condamnați au fost introduşi în penitenciar pentru executarea pedepsei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore