inchisoare-gratii-puscarie

Marți, 13 mai 2015, poliţiştii Secţiei 9 Rurale din Jebel, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, în comuna Folea, judeţul Timiş.

Oamenii legii au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitatea Şag, judeţul Timiş, pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis la data de un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 2 luni de zile, pentru infracţiuni rutiere.

Tot ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Timişoara. În orașul de pe Bega, poliţiştii au depistat un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la doi ani de pedeapsă privativă de libertate pentru infracţiuni economice.

Bărbatul este acuzat că, în cursul anului 2011, ar fi indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale la achiziţionarea de produse petroliere, efectuând plata printr-un ordin de plată înscris în fals.

Cei doi condamnați au fost introduşi în penitenciar pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.