Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJandarmii Grupării Mobile ”veghează” alegerile prezidențiale din Timiș. Ce sancțiuni riști dacă...

Jandarmii Grupării Mobile ”veghează” alegerile prezidențiale din Timiș. Ce sancțiuni riști dacă încalci legea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Jandarmii Grupării Mobile se vor ocupa de ordinea publică în zona secțiilor de votare pe timpul desfăşurării procesului de vot, dar şi măsuri de asigurare a protecţiei transportului documentelor cu rezultatele votării până la locul de predare al acestora, dispuse pe teritoriul întregii zone de responsabilitate teritorială. Totodată, jandarmii grupării, vor asigura rezerve de intervenţie în măsură să intervină pentru rezolvarea situaţiilor care ar putea perturba buna desfăşurare a acestor activităţi la nivelul zonei de responsabilitate teritoriale.

Începând de sâmbătă, 1 noiembrie 2014, când se vor lua în primire secţiile de votare şi până la predarea buletinelor de vot la Biroul Electoral Judeţean, aproximativ 130 de jandarmi vor acţiona pentru rezolvarea oricăror situaţii care ar putea perturba buna desfăşurare a procesului de votare.

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, vor desfăşura această misiune, la solicitarea inspectoratelor judeţene din zona de responsabilitate teritorială, în localităţi din judeţele Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Oamenii legii informează populaţia că sesizarea faptelor care contravin legislaţiei electorale, poate fi făcută la numărul unic de urgenţă 112. În conformitate cu prevederile noului Cod Penal, cei care comit fapte sancţionate de legislaţia electorală, se pot expune amenzilor cuprinse între 1.000 şi 10.000 de lei precum şi cu pedepse privative de libertate, cuprinse între 6 luni şi 7 ani.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare