elevi-copiat

În sfârşit, absolvenţii claselor a VIII-a din Timiş se pot bucura de vacanţa de vară. După ce au scăpat de emoţiile probelor la Evaluarea Naţională, tinerii au avut parte de un alt hop, repartizarea computerizată la licee. Distribuţia elevilor s-a făcut în funcţie de notele pe care le-au obţinut, dar şi de media obţinută între cei patru ani de şcoală gimnazială.

Extremele au fost la ordinea zilei atuni când vorbim de mediile cu care s-a intrat la liceu. Dacă cea mai mare medie admitere a fost 10, cea mai mică a fost 2,10! Aşa cum era de aşteptat, elevii care au obţinut notele cele mai mari au optat în general pentru specializarea Matematică. La fel de căutate au fost şi Ştiinţele Naturii. Cele mai mari medii de admintere din Timiş le-au avut elevii care s-au înscris la C.D Loga, ultimul elev admis la Matematică având 9.50. Ultima media de admitere la Ştiinţele Naturii a fost 9,39. Ultima medie de admitere la specializarea de Metematică –Informatică de la Liceul Grigore Moisil a fost 9,34.

Codaşii listei sunt elevii de la Liceul Alexandru Mocioni din Ciacova, care au intrat la aceeaşi specializare la care colegii lor de la Moisil au fost admişi cu 9.34, cu o mică diferenţă: cei din Ciacova au fost admişi cu 2,10! Lista completă cu clasamentul liceelor poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.