Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat de 50 de ani s-a urcat BEAT la volan și a accidentat un BICICLIST aflat ”pe interzis”, la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În searaa zilei de joi, 30 octombrie 2014, în jurul orei 19:20, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier la intersecția dintre strada Cozia și bulevardul Liviu Rebreanu din Timişoara.

Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a accidentat un biciclist care nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Accesul Interzis”. În urma accidentului, bărbatul de 63 de ani care se deplasa cu bicicleta, a fost rănit uşor.

Datorită faptului că şoferul emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fot condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Șoferul are acum dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare