Director de spital din Timisoara, purtator de cuvant al portarului, in apararea primarului Robu

- Advertisement -

Aflat duminică în vizită la unul din artiștii care cântă pe stăzile din centrul orașului, primarul Timișoarei Nicolae Robu și-a parcat mașina personală pe un loc pentru persoane cu handicap din curtea Spitalului Municipal. După ce isprava sa a ajuns în presa locală, Robu s-a scuzat, pe Facebook, că de vină ar fi fost zăpada care acoperea zona de parcare.

Deși a parcat greșit, Robu a primit scuze chiar de la directoarea Spitalului Municipal, Olimpia Oprea, membră a organizației de femei a PNL Timiș, numită directoare la spital de către primarul Nicolae Robu. Pentru a-l scoate pe șeful de partid din situația neplăcută, Oprea s-a transformat în purtător de cuvânt al portarului, scriind pe pagina primarului că „Domnule primar, portarul spitalului vă roagă să îl iertați, a vrut să vă ajute să parcați cât mai aproape de intrarea în spital și n-a fost atent că mașina atingea o mică porțiune din zona marcată pentru persoanele cu dizabilități. Erau multe locuri libere de parcare în curtea spitalului nu ar fi fost o problemă”.

În trecut, Olimpia Oprea a fost obligată de instanțele timișorene să plătească despăgubiri de 10.000 de lei unei familii. Totul după ce în calitate de medic ginecolog aceasta nu le-a spus viitorilor părinți că micuțul lor riscă să sufere de Sindromul Down, pentru ca mama să nu avorteze.

UPDATE

Medicul Olimpia Oprea a contactat site-ul Vocea Timişului oferind sentința definitivă în cazul amintit de noi mai sus. În a doua instanţă, judecătorii şi-au schimbat opinia, astfel că medicul a avut câştig de cauză, iar părinţii care au dat-o în judecată au fost obligaţi de instanţă să plătească cheltuieli de judecată.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Un ţigan la benzinărie

Un țigan intră într-o benzinărie și-i zice casieriței:” Dă-mi...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img