Un nou șantier în Timișoara: Pasajul Jiul. Contestația a fost respinsă

- Advertisement -

Lucrările la Pasajul Jiul pot demara, după ce firma care a contestat rezultatul licitației a pierdut. Contractul de execuție a lucrărilor a fost deja semnat cu firma Porr Construct SRL, care va începe lucrările în curând.

Potrivit declarațiilor primarului Nicolae Robu, licitația pentru lărgirea Pasajului Jiul a fost contestată de către o firmă din Iași, în ultimul moment. Edilul a susținut că PSD are legături cu firma care a făcut contestația și că a încercat să blocheze proiectul. Acum lucrările pot începe.

„AM CÂȘTIGAT CONTESTAȚIA PRIVIND LUCRĂRILE DE EXECUȚIE A PASAJULUI „JIUL-CIRCUMVALAȚIUNII”! AM PRIMIT DECIZIA CONSILIULUI NAȚIONAL DE SOLUȚIONARE A CONTESTAȚIILOR: CONTESTAȚIA BOICOTOARE A FOST RESPINSĂ! DECI, ASTĂZI (joi-n.r.) AM SEMNAT CONTRACTUL CU FIRMA CÂȘTIGĂTOARE, REPUTATA COMPANIE AUSTRIACĂ SC PORR CONSTRUCT SRL!

CONSECINȚĂ: ÎN CEL MAI SCURT TIMP VOM ÎNCEPE LUCRĂRILE ! DURATA CONTRACTUALĂ A LUCRĂRILOR ESTE DE 14 LUNI, DAR VOI CERE FIRMEI PORR SĂ SE MOBILIZEZE SĂ TERMINE MAI REPEDE!”, a scris primarul, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit proiectului, strada Jiul ar urma să fie lărgită la patru benzi, iar pasajul va avea cinci benzi de circulație și trotuare pe ambele benzi, prevăzute cu piste de biciclete. Primăria Timișoara va plăti firmei Porr Construct 4,7 milioane de euro, cu TVA inclus, pentru realizarea proiectului.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img