ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sorin Grindeanu despre candidații PSD pentru CJ Timiș și Consiliul Local Timișoara: Nu există o listă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a negat informațiile potrivit cărora au fost stabilite listele pentru Consiliul Județean Timiș și Consiliul Local Timișoara. El spune că încă sunt discuții la nivelul partidului, iar candidații vor fi stabiliți în perioada următoare.

Liderul PSD Timiș spune că pregătirile pentru alegerile locale sunt în toi, iar în prezent încă se discută strategiile electorale pentru fiecare localitate în parte.

„Am avut evaluări cu toate cele 99 de organizații din județ. A fost un tur de forță pe parcursul a două zile jumate în care fiecare organizație a prezentat strategia pentru alegeri, targetul și țintele electorale pe care doresc să le obțină la alegerile locale, de asemenea posibilele alianțe post electorale din fiecare organizație în parte. La finalul săptămânii mai avem din 99, doar 5 unități administrativ-teritoriale care n-au prezentat soluțiile din punctul nostru de vedere, a Biroului Permanent Județean, a celor care coordonează, strategiile cele mai potrivite. Sâmbătă revin cele 5 organizații care sper să prezinte lucrurile mult mai bine”, a declarat Sorin Grindeanu.

Cât despre listele care au apărut în presă, legate de candidații PSD pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș, Sorin Grindeanu spune că acestea nu relevă realitatea și că nu au nicio valoare.

„Florin Bîrsășteanu are mână liberă să-și facă echipă. Nu este nimic hotărât. Ce a apărut în presă cu ordine și cine să fie viceprimar din partea noastră sunt lucruri false și de aia vreau să le neg azi. Nu există o listă. Sunt oameni care prin munca pe care au depus-o pot să mai fie consilieri locali din actualii, există propuneri legate de o împrospătare a listei, totul depinde de ei, cât de implicați sunt. Se va lansa un fel de concurs între toți cei care vor să se implice în mod activ în tot ce înseamnă gestiunea orașului, iar cei mai buni vor primi unul sau două locuri în Consiliul Local Timișoara”, a explicat președintele PSD Timiș.

Potrivit liderului PSD Timiș, peste 10 zile va avea loc un Consiliu Județean al PSD în cadrul căruia se vor discuta listele și vor fi validate candidaturile pentru alegerile locale.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore