Pericole publice pe sosele. Doi soferi morti de beti, prinsi la volan in weekend

- Advertisement -

Inconștiență fără limite în Timișoara și Timiș. În weekend, polițiștii rutieri din Timișoara au depistat doi conducători auto care deși consumaseră cantități mari de băuturi alcoolice au urcat la volan, riscând să producă adevărate catastrofe. Nu mai puțin de 372 de șoferi au fost amendați și alți 37 s-au ales cu permisele de conducere suspendate, în urma controalelor făcute de oamenii legii în weeekend.

Un bărbat de 38 de ani din Sânnicolau Mare a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Verificat cu etilotestul omul avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un alt șofer a fost prins pe rutieriști pe Calea Buziașului din Timișoara. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost testat cu etilotestul. Valoarea alcoolemiei stabilite a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. „Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul, de 49 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul avea numerele de înmatriculare provizorii expirate.În ambele cazuri, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru faptele comise”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare