vama-cenad-186351

Un tânăr de 24 de ani a fost ridicat de polițiștii de frontieră timișeni, după ce aceștia au descoperit că a fost condamnat la închisoare cu executare pentru infracțiuni rutiere.

Tânărul a ajuns în Vama Cenad duminică, pasager pe scaunul din dreapta al unui autoturism. La efectuarea formalităților, polițiștii au descoperit că pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce a fost prins la volan fără a deține permis de conducere.

„Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit general, el având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere, în formă continuată, alerta fiind introdusă de autorităţile române. Faţă de cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au explicat polițiștii de frontieră timișeni.

Articolul precedentAngajații din zeci de primării din Timiș intră în grevă
Articolul următorNicolae Robu, președinte unic al PNL Timiș
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII