Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Condamnat la închisoare pentru că a condus fără permis, prins de polițiști în Vama Cenad

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Un tânăr de 24 de ani a fost ridicat de polițiștii de frontieră timișeni, după ce aceștia au descoperit că a fost condamnat la închisoare cu executare pentru infracțiuni rutiere.

Tânărul a ajuns în Vama Cenad duminică, pasager pe scaunul din dreapta al unui autoturism. La efectuarea formalităților, polițiștii au descoperit că pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce a fost prins la volan fără a deține permis de conducere.

„Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit general, el având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere, în formă continuată, alerta fiind introdusă de autorităţile române. Faţă de cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au explicat polițiștii de frontieră timișeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare