Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăNicolae Robu, președinte unic al PNL Timiș

Nicolae Robu, președinte unic al PNL Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

De acum înainte, PNL Timiș nu va mai fi condus de doi copreședinți, ci va avea un singur lider, în persoana lui Nicolae Robu. Dan Popa rămâne prim vicepreședinte.

În urma fuziunii dintre PNL și PDL, noul PNL a avut doi copreședinți, respectiv Nicolae Robu și Dan Popa. În urma deciziei Biroului Permanent Național al PNL, s-a decis ca filiala timișeană a partidului să fie condusă de către actualul primar al Timișoarei, în timp ce Dan Popa va fi prim președinte.

„Toți cei care mă cunosc știu că eu sunt un om de echipă, un om neconflictual, străin de ceea ce se cheamă ranchiună, un om deschis spre oricine, pozitiv prin natura mea, corect și cinstit, dedicat interesului public, loial 100% PNL. Consecvent cu acest portret îmi voi exercita funcția de președinte unic al Filialei Timiș a PNL! O voi face în echipă cu colegul și prietenul meu Dan Popa, primvicepreşedinte coordonator, cu care am colaborat excelent și până acum, cu colegii primari, cu ceilalți colegi, cu funcții în partid sau simpli membri. Țin să o spun și cu acest prilej: voi pune mare bază pe tineri, așa cum am făcut-o și până acum! Nu numai la muncă, dar și la promovări! Unul din primele lucruri pe care le voi face va fi declanșarea unei ample campanii de revigorare a organizațiilor de tineret, în tot județul”, a transmis Nicolae Robu, din Singapore, unde participă la World Cities Summit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare