Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Turneul Primăverii: ”Sport pentru viață”, pentru dotarea maternității ”Bega” cu un incubator

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La ora actuală, specialiștii afirmă că în țara noastră numărul de nou-născuți prematur este in continua creștere. Bebelușii trebuie să stea până la 34 de săptămâni într-un incubator, până ating greutatea de 1.350-1.800 de grame, pentru a li se garanta șansa la viață.

Organizatorii doresc ca prin acest turneu să strângă suma de 7.500 euro necesară achiziționării unui incubator deschis, BabyTherm 8004, aparat care va fi donat maternității Bega, instituție sanitară care are mare nevoie de aceste aparaturi.

Alături de echipa Rotaract s-au alăturat până acum cinci companii: Delphi, BRD, Schaefer, Hidrotim și Continental. Pe lângă contribuția financiară, acestea vor participa la Turneul Primăverii, întrecându-se în competiții sportive precum fotbal, tenis, volei și promovând un stil de viață sănătos.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 mai 2015, la Baza Sportivă ”Proiectantul”, acolo unde organizatorii promit un eveniment special, plin de voie bună, asezonat cu gustări și băuturi primăvăratice. Toți cei care vor să se alăture cauzei celor de la Rotaract, sunt rugați să-l contacteze pe președintele Rotaract Ripensis Timișoara, Adrian Despi, la numărul de telefon 0727.116.669.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore