Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cinci școli din Timișoara, dotate cu senzori pentru detecția dioxidului de carbon și a nivelului de temperatură și umiditate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Primăria Timișoara a montat senzori pentru detecția dioxidului de carbon, a nivelului de temperatură și umiditate la cinci școli din oraș. Setul de 20 de senzori a fost donat municipalității de uRADMonitor.

Școlile incluse în acest program sunt: Școala Generală nr. 1, Școala Generală nr. 15, Liceul Tehnologic „Electrotimiș”, Liceul Teoretic „Grigore Moisil” și Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”. Fiecare unitate de învățământ a beneficiat de amplasarea a câte patru senzori.

Prezența unui nivel ridicat de dioxid de carbon (CO2) în aer poate provoca somnolență și chiar dureri de cap. Odată ce senzorii alertează cadrele didactice referitor la nivelul ridicat de dioxid de carbon, acestea vor putea aerisi și astfel vor îmbunătăți condițiile de sănătate din spațiile pentru educație.

Primăria dorește să transmită mulțumiri echipei de la uRADMonitor pentru contribuție, dar și pentru senzorii de monitorizare a calității aerului montați deja în oraș, care sunt integrați în baza de date deschise a Municipiului Timișoara:

https://data.primariatm.ro/dataset/calitatea-aerului.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare