Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Restricții de circulație, în zona Gării, până în august, anul viitor!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Atenție, șoferi! Se închide circulația rutieră pe un tronson din strada Gării, începând de de astăzi. Din cauza lucrărilor de construire a noului Pasaj Solventul, respectiv faptul că lucrările nu se pot realiza în condiții de desfășurare a traficului rutier, se impune închiderea circulației în zonă. 

Drept urmare, Primăria Timișoara  anunță că se va închide  traficul rutier pe strada Gării, între km 0+000 – 0+216, începând din 21 februarie de la  ora 10,00. Restricțiile sunt valabile până în luna august 2023.

În aceste condiții, troleibuzele de pe liniile 13 si 18 vor folosi ca stație de capăt de linie stația „Gheorghe Barițiu”, iar stațiile „Gelu” și „Solventul” vor fi suspendate pe perioada lucrărilor.

De asemenea, pentru executarea lucrărilor de reparații la suprafața carosabilă,  Primăria Timișoara anunță că se va închide  traficul rutier pe strada Ludwig van Beethoven, pe tronsonul cuprins între bulevardul Mihai Eminescu și bulevardul C.D. Loga, începând din data de 21 februarie, ora 07.00, până în data de 28 februarie.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare