ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident la Timișoara: bărbat călcat de tramvai

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A fost accident de circulație, vineri după-amiază, la Timișoara. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost accidentat de tramvaiul ce circulă pe linia 7.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut pe linia tramvaiului 7, în zona Dâmbovița din Timișoara. Un bărbat de 68 de ani a traversat strada neregulamentar și a fost lovit de mijlocul de transport în comun. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Când au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 68 de ani, care a traversat carosabilul prin loc nepermis a fost accidentat de tramvaiul cu numărul 7. În cauză se întocmește dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Foto: arhiva

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore