Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSorin Drăgoi, de la city-manager, la președinte al ACS Poli

Sorin Drăgoi, de la city-manager, la președinte al ACS Poli

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După cum Vocea Timișului anunța la începutul lunii iulie, Sorin Drăgoi a renunțat la funcția de city-manager. Anunțul oficial a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care a declarat că Drăgoi este noul președinte al ACS Politehnica Timișoara.

La începutul lui iulie, anunțam, pe surse, că actualul city-manager, Sorin Drăgoi, vrea să renunțe la funcție și să se retragă din administrație. Iată că informația a fost confirmată de primarul Timișoarei. Acesta însă nu părăsește viața publică, fiind de acord să conducă clubul de fotbal ACS Politehnica Timișoara din funcția de președinte.

„Am avut o discuție cu Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, și am stabilit să mergem pe următoarea idee: nu va mai fi domnul Ioan Miculaș președinte al ACS Poli. El este un om foarte important pentru club, a dovedit loialitate și are toată susținerea mea în consiliul director, dar președinte va fi Sorin Drăgoi. Am vorbit cu domnul Drăgoi și este de acord, eu l-am rugat să accepte această funcție”, a declarat primarul Timișoarei.

Potrivit edilului, Sorin Drăgoi a acceptat propunerea și își va prelua noua funcție începând de la 1 august, iar postul de city-manager va rămâne vacant. Rămâne de văzut dacă funcția va fi ocupată de Robert Kristoff sau dacă va rămâne vacantă în continuare. Primarul susține că ar putea chiar să suspende funcția pe o anumită perioadă sau să o cumuleze cu alta, organigrama primăriei fiind în lucru în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...