Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSorin Drăgoi, de la city-manager, la președinte al ACS Poli

Sorin Drăgoi, de la city-manager, la președinte al ACS Poli

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După cum Vocea Timișului anunța la începutul lunii iulie, Sorin Drăgoi a renunțat la funcția de city-manager. Anunțul oficial a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care a declarat că Drăgoi este noul președinte al ACS Politehnica Timișoara.

La începutul lui iulie, anunțam, pe surse, că actualul city-manager, Sorin Drăgoi, vrea să renunțe la funcție și să se retragă din administrație. Iată că informația a fost confirmată de primarul Timișoarei. Acesta însă nu părăsește viața publică, fiind de acord să conducă clubul de fotbal ACS Politehnica Timișoara din funcția de președinte.

„Am avut o discuție cu Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, și am stabilit să mergem pe următoarea idee: nu va mai fi domnul Ioan Miculaș președinte al ACS Poli. El este un om foarte important pentru club, a dovedit loialitate și are toată susținerea mea în consiliul director, dar președinte va fi Sorin Drăgoi. Am vorbit cu domnul Drăgoi și este de acord, eu l-am rugat să accepte această funcție”, a declarat primarul Timișoarei.

Potrivit edilului, Sorin Drăgoi a acceptat propunerea și își va prelua noua funcție începând de la 1 august, iar postul de city-manager va rămâne vacant. Rămâne de văzut dacă funcția va fi ocupată de Robert Kristoff sau dacă va rămâne vacantă în continuare. Primarul susține că ar putea chiar să suspende funcția pe o anumită perioadă sau să o cumuleze cu alta, organigrama primăriei fiind în lucru în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare