Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sorin Drăgoi, de la city-manager, la președinte al ACS Poli

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După cum Vocea Timișului anunța la începutul lunii iulie, Sorin Drăgoi a renunțat la funcția de city-manager. Anunțul oficial a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care a declarat că Drăgoi este noul președinte al ACS Politehnica Timișoara.

La începutul lui iulie, anunțam, pe surse, că actualul city-manager, Sorin Drăgoi, vrea să renunțe la funcție și să se retragă din administrație. Iată că informația a fost confirmată de primarul Timișoarei. Acesta însă nu părăsește viața publică, fiind de acord să conducă clubul de fotbal ACS Politehnica Timișoara din funcția de președinte.

„Am avut o discuție cu Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, și am stabilit să mergem pe următoarea idee: nu va mai fi domnul Ioan Miculaș președinte al ACS Poli. El este un om foarte important pentru club, a dovedit loialitate și are toată susținerea mea în consiliul director, dar președinte va fi Sorin Drăgoi. Am vorbit cu domnul Drăgoi și este de acord, eu l-am rugat să accepte această funcție”, a declarat primarul Timișoarei.

Potrivit edilului, Sorin Drăgoi a acceptat propunerea și își va prelua noua funcție începând de la 1 august, iar postul de city-manager va rămâne vacant. Rămâne de văzut dacă funcția va fi ocupată de Robert Kristoff sau dacă va rămâne vacantă în continuare. Primarul susține că ar putea chiar să suspende funcția pe o anumită perioadă sau să o cumuleze cu alta, organigrama primăriei fiind în lucru în prezent.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore