Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițistul timișorean implicat într-o rețea de falsificatori de acte, reținut

- Advertisement -
Mai multe persoane au fost reținute în urma descinderile polițiștilor timișeni de joi, pentru destructurarea unei rețele de falsificatori de documente de identitate. Printre acestea se numără și un polițist de la Secția 2 Poliție Timișoara.

Polițiștii timișeni din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie şi din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au descins joi în opt locații din Timiș. Scopul acțiunii a fost destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în activităţi de falsificare de monede şi punerea în circulaţie de valori falsificate, precum şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale. Mai multe persoane au fost duse la audieri, în urma cărora s-a decis reținerea a trei persoane, printre care și Ilin Dragan, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş – Secţia 2.

„Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reținerea inculpaţilor Ilin Dragan (agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş – Secţia 2 Poliţie), Bausche Ştefan Petre şi Suici Laurenţiu Claudiu în cauza privind destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în activităţi de falsificare de monede şi punerea în circulaţie de valori falsificate, precum şi fals material în înscrisuri oficiale”, au transmis reprezentanții DIICOT.

În urma perchezițiilor au fost ridicate laptopuri, camere video, cartele SIM, medii de stocare USB, telefoane mobile, un pistol de lipire la cald și materiale utilizate în procesul falsificării documentelor de identitate, dar și o armă cu aer comprimat cu alice pentru care proprietarul nu deținea permis de port armă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor în cauză.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore