Lucrările la Pasajul Jiul încep cu o zi mai devreme. Restricții de circulație

- Advertisement -

Restricțiile de circulație din zona Pasajului Jiul vor fi puse în aplicare cu o zi mai devreme decât a fost anunțat inițial. Reprezentanții Primăriei Timișoara au declarat că modificarea se datorează mobilizării foarte bune a constructorului.

Organizarea șantierului la Pasajul Jiul va începe cu o zi mai devreme, în 18 iulie. Începând de luni, atât strada Jiul va fi în totalitate închisă circulației, cât și breteaua de acces în pasaj dinspre bulevardul Republicii spre Calea Circumvalațiunii.

„Urmare a mobilizării foarte bune a constructorului și a factorilor de decizie, dar și pentru a câștiga o zi suplimentară de șantier într-o perioadă cu trafic mai puțin aglomerat, am decis devansarea primei faze de restricție de circulație în zona Pasajului Jiul, pentru data de luni, 18 iulie 2016. Restul termenelor rămân identice”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Prima fază de restricție de circulație înseamnă:

• Inchiderea completă pentru circulație a străzii Jiul. Circulația între Splaiul Titulescu și bulevardul Republicii se va desfășura
pe strada Anton Seiller.
• Închiderea bretelei de acces în Pasaj dinspre Bv. Republicii către Calea Circumvalațiunii. Relația de dreapta de pe Bv. Republicii către Calea Circumvalațiunii se va face de la semafor.

Potrivit proiectului, strada Jiul ar urma să fie lărgită la patru benzi, iar pasajul va avea cinci benzi de circulație și trotuare pe ambele benzi, prevăzute cu piste de biciclete. Primăria Timișoara va plăti firmei Porr Construct 4,7 milioane de euro, cu TVA inclus, pentru realizarea proiectului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img