Accident în Timișoara, după ce o șoferiță nu a acordat prioritate: o persoană la spital

0
2054

Accident de circulație, duminică dimineață, în una dintre cele mai periculoase intersecții din oraș. O femeie a ajuns la spital din cauza neacordării de prioritate.

Din primele informații de la fața locului, accidentul a fost cauzat de o femeie care circula la volanul unui Suzuki, pe strada Musicescu, dinspre Calea Girocului. La intersecția cu strada Drubeta, femeia nu a respectat indicatorul STOP și a intrat în coliziune cu un Ford Mondeo, care circula pe strada Ivan Pavlov și voia să intre pe Drubeta, în autoturism aflându-se șoferul și soția sa pe scaunul din dreapta.

În urma impactului violent, ambele autoturisme au fost puternic avariate, iar pasagera din dreapta din Fordul Mondeo a fost rănită. A fost nevoie de intervenția echipajului de Descarcerare pentru a scoate femeia din mașină. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Circulația în zonă a fost retricționată pe perioada în care polițiștii au desfășurat cercetări la fața locului. Femeia care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Spune-ţi opinia civilizat!