Accident extrem de grav astăzi pe drumul dinspre Sânnicolau Mare spre Timişoara. Un conducător auto a lovit în plin un motociclist, totul după ce şoferul nu s-a asigurat înaintea efectuării unui viraj spre stânga. Motociclistul se angajase într-o depășire regulamentară însă conducătorul autoturismului nu s-a asigurat din spate, astfel că a intrat în coliziune cu motocicleta.

„Un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe DN6 spre Timişoara iar la un moment dat s-a angajat pentru a efectua virajul la stânga pe un drum secundar fără a se asigura, intrând în coliziune cu un motociclist angajat în depăşire pe acelaşi sens de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş pentru Vocea Timişului. Motociclistul a ajuns la spital în stare extrem de gravă, fiind puţin probabil să supravieţuiască impactului. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă pe numele şoferului.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.