Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportAtacantul care va face ”minuni” pentru Poli s-a întors la Timișoara. Pedro...

Atacantul care va face ”minuni” pentru Poli s-a întors la Timișoara. Pedro Henrique e aproape APT de joc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Brazilianul Pedro Henrique a revenit începând din această dimineață la antrenamentele celor de la Poli Timișoara. Sportivul, de numai 23 de ani, a fost supus unor noi teste și investigații medicale în Portugalia, acolo unde a evoluat ultima dată, iar rezultatele acestora relevă faptul că atacantul poate evolua fără nicio reținere.

Atacantul se accidentase destul de serios în timpul uneia dintre partidele amicale disputate de Poli în această vară, iar ca urmare a unui RMN efectuat în plan local, staff-ul a fost informat că Henrique are nevoie de o pauză de recuperare de cel puțin șase luni, însă, până la urmă s-a dovedit că nu este atât de gravă situația sportivului.

Henrique se află momentan în perioada de recuperare, efectuând antrenamente separate.

La antrenamente s-a alăturat și puștiul Andrei Mezin, tânărul atacant internațional Under 16 care în această vară a fost vicecampion național la juniori C cu clubul de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare