Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Exces de zel tipic jandarmilor timișoreni! Au închis ușile Operei Române în nasul revoluționarilor! VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Zeci de oameni care fuseseră invitați să participe marți seara, de la ora 19:00 la întâlnirea cu președintele ales al României, Klaus Iohannis, dar și să asiste la Concertul susținut de Corul Naţional ”Madrigal”, au rămas în afara Operei Române din Timișoara datorită organizării execrabile și a excesului de zel dovedit din nou de jandarmii timișoreni. Majoritatea celor care nu au apucat să intre, deși aveau invitațiile în mână erau revoluționari ai diferitor asociații.

După ce viitorul președinte al țării a intrat, cu greu la rându-i datorită mulțimii curioase de a-l întâlni, o mare parte dintre invitați, deși aveau invitația în mână, s-au trezit cu ușile trântite în nas, iar în fața acestora s-au ”postat” câțiva jandarmi care să nu mai permită accesul în interiorul clădirii Operei timișorene.

Invitații au recurs la apeluri telefonice către diverse persoane care au apucat să intre, iar după îndelungi ”negocieri” accesul unora dintre ei a fost posibil. Între cei rămași pe din-afară s-a aflat și reporterul Vocea Timișului, care a surprins desfășurarea evenimentelor în format video, înregistrare pe care o puteți urmă mai jos, asta deși unul dintre jandarmi i-a cerut, ilegal desigur, să înceteze să mai filmeze, totul după legi numai de dumnealui știute!

De menționat este faptul că după ce a ajuns în sală, reporterul nostru a constatat cu stupoare că la nivelul primului nivel al sălii, o serie de scaune au rămas neocpuate, însă asta tot de organizare ținea.

Un alt incident care i-a avut în prim-plan pe revoluționarii din Timișoara s-a petrecut la intrarea în Catedrala Mitropolitană, acolo unde, după ieșirea lui Klaus Iohannis din lăcașul sfânt, aceștia au încercat să intre pentru a aprinde câteva lumânări și pentru a se ruga în memoria eroilor căzuți la Revoluție. Acest drept le-a fost interzis inițial, când ușile Catedralei le-au fost închise în nas, însă după izbucnirea unui scandal, un preot a ieșit din Catedrală și a permis celor prezenți să pătrundă în interior, deși programul de vizitare s-ar fi încheiat.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...

Calatorea fara bilet si le-a facut scandal controlorilor STPT. L-au potolit jandarmii

Un bărbat care călătorea cu mijloacele de transport în comun, surprins de controlorii Societății...