ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Surprins de jandarmi ”la muncă”, cu țigări de CONTRABANDĂ, într-o piață din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În cursul zilei de luni, 17 august 2015, în jurul orei 15:00, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, care se aflau în serviciul de patrulare în zona Pieţei Iosefin din capitala Banatului, au observat un bărbat care avea asupra lui un bagaj voluminos.

Procedând la legitimare şi controlul bagajului, jandarmii timişoreni au constatat că M.L.A., în vârstă de 34 de ani, avea asupra lui 46 de pachete de ţigări fără timbru sau cu timbru necorespunzător.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul unităţii de jandarmi iar cantitatea de 920 de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă, dosar ce va fi predat pentru soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore