AcasăStiriÎngerii Galbeni, penali până-n măduva ”aripilor”. De ce DOARME Poliția din Timișoara?...

Îngerii Galbeni, penali până-n măduva ”aripilor”. De ce DOARME Poliția din Timișoara? FOTO/VIDEO

Compania ”Îngerii Galbeni” își face de cap prin Timișoara și asta numai cu ”ajutorul”, cel mai probabil, ”colectiv” al unor autorități locale. După ce instanța le-a retras interzicerea de a mai ”fura” mașinile oamenilor care parchează în parcări mai mult sau mai puțin private, asta la sesizarea prefectului județului Timiș, cea mai hulită societate care se ocupă de ridicat autoturisme a ajuns de-a dreptul ”penală”.

Plângere penală după ce ”îngerii” au pus stăpânire pe o parcare privată. ILEGAL

Compania Melinda Instal, prin intermediul directorului regional, a depus zilele trecute o plângere penală
împotriva celor de la Îngerii Galbeni pentru săvârșirea infracţiunii de tulburare de posesie şi ameninţare, prevăzută şi pedepsită de art.256 şi 206 din Noul Cod penal.

Motivele plângerii sunt mai multe. Primul dintre ele este legat de faptul că, în condițiile în care Melinda Instal este chiriaș al companiei Profi Rom Food(!), compania are alocată şi parcarea, pentru gestionarea cărei a fost încheiat un contract de prestări servicii cu Îngerii Galbeni Asigurări, document denunţat unilateral. ”Cei de la firma Îngerii Galbeni au blocat parcarea închiriată cu maşini cu numerele roşii sau cu numere false. A fost vorba iniţial de șapte maşini care ocupau 13 locuri de parcare, ceea ce însemnă 50% din parcarea noastră. Considerăm că scopul acestor demersuri era să ne determine să semnăm un nou contract cu ei”, explică Claudiu Cîrstioc, directorul regional al Melinda Instal, prin intermediul plângerii penale.

Ca ”probă” pentru ceea ce susține în document, acesta a înaintat justiției și înregistrări video ample în care se pot vedea acțiunile ilegale întreprinse de Îngeri, în parcarea în care, practic, nu mai au ce căuta.

Nedelcu și ȘMENURILE lui

Directorul de la Melinda Instal nu a stat cu mâna în sân și a semnat un contract cu altă firmă care are ca obiect de activitate tot ridicarea mașinilor parcate ilegal în parcarea companiei. ”Am reuşit să eliberăm parcarea, însă datorita faptului că nu aveam pancarte de informare la momentul în care au fost aduse maşinile am decis să le eliberăm fără costuri pentru proprietarii lor. S-a întâmplat de două ori ca atunci când firma nouă venea cu utilajul să ridice maşinile, cei de la Îngerii Galbeni să blocheze ridicarea acestora parcându-și maşinile în faţa maşinilor care trebuiau ridicate, fapte ce apar de asemenea pe întregistrările video depuse alături de plângere. Un anume Nueleanu Bogdan, care este angajat al Îngerilor, a venit cu un contract de vânzare-cumpărare pentru cinci maşini. Mai mult avem o înregistrare cu un SUV Hyundai Teracan care avea remorcă și ocupa două locuri de parcare, pe care se poate observa cum Sorin-Răzvan Nedelcu, asociatul de la Îngerii Galbeni, și angajaţii lui leagă cu un cablu gros remorca SUV-ului cu scopul de a nu putea fi ridicat de către firma nouă”, povestește, Claudiu ajuns la capătul răbdării.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

  1. Tot ridica, tot ridica, pana da peste un „baiat” care le sparge botul la toti. Daca e parcare privata o semnalizezi CORESPUNZATOR, apoi iti iei masuri ca sa nu intre cei neaveniti. O proprietate fara gard, poarta poate fi accesata fara restrictii. Nu imi ridici masina, ca te ia dracu’ Niste interlopi, dar n-au dat inca de cine trebuie. Sa-i vezi atunci! Trebuie dati in judecata si luate si izmenele de pe ei.

  2. Politia din Timisoara nu face nimic impotriva unor penali ca Ingeri Galbeni . Ar trebui bagati la puscarie pe viata .Sa ridice in puscarie patul si sa il mute. Vai de Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente