Accident pe strada Uzinei, unde un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit frontal altă maşină

- Advertisement -

Accident duminică seara în jurul orei 19:00, pe strada Uzinei, chiar la intersecţia cu Calea Dorobanţilor, unde un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit frontal altă maşină care circula regulamentar.

Din primele informaţii de la faţa locului, şoferul Mercedes-ului, înmatriculat în Constanţa, a venit de pe strada Mătăsarilor şi a virat la dreapta spre Calea Dorobanţilor, iar imediat după ce a efectuat virajul a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un Opel Corsa, în care se aflau două persoane şi mergeau spre casă. Şoferul care a provocat accidentul, a refuzat să ne povestească exact cum a reuşit să intre pe contrasens şi să lovească Opelul, în care se afla un tânăr de 22 de ani şi o tânără de 21.

Ulterior am reuşit să vorbim cu şoferul autoturismului Opel, care ne-a povestit că: „Mă îndreptam spre casă cu logodnica mea, iar când am virat la dreapta de pe pod, pe Calea Dorobanţilor, spre Uzina de Apă, m-am trezit cu Mercedesul pe contrasens în faţa mea şi nu am mai avut timp să fac nimic. Acesta era pe sensul nostru de mers şi a intrat în noi frontal. Logodnica mea a fost dusă de o ambulanţă la Spitalul Municipal, fiindcă s-a lovit la picioare şi eu am fost dus la Spitalul Judeţean, unde mi-au făcut un computer tomograf, că m-am lovit la piept şi gât, iar acum trebuie să port un guler de protecţie şapte zile.”

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de pompieri, care au spălat carosabilul, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul şi în funcţie de zilele de îngrijiri medicale aceştia îi vor întocmi şoferului vinovat un dosar de vătămare corporală din culpă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=DaD-4yyWm50&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare