Trenul Timişoara-Iaşi oprit în Gara Şimand, din Arad, datorită unui accident. Un alt tren a izbit un TIR, iar şoferul a MURIT!

- Advertisement -

Un tir a intrat în gabaritul căii ferate la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, fiind lovit în plin de trenul Regio 13383 care circula în relaţia Arad-Oradea. Reprezentanţii SMURD, ISU, CFR şi echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului.

Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Nădab, la intersecţia căii ferate Arad – Oradea cu un drum judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, şoferul tirului, care transporta mase plastice, nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, iar locomotiva trenului de călători al companiei feroviare Regiotrans a lovit cabina autocamionului.

În urma impactului, şoferul tirului a fost rănit grav, fiind preluat de o ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a murit, însă, în ambulanţă, în drum spre spital, anunţă Mediafax.

Trenurile de călători Regio 13332 care circulă în relaţia Ciumeghiu–Arad şi InterRegio 12834 care circulă în relaţia Timişoara Nord–Iaşi staţionează în gările Nădab şi Şimand până la eliberarea căii ferate şi reluarea circulaţiei.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA va întreprinde toate măsurile operative astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan...

Doua persoane la spital in urma unui accident rutier la Timisoara

Accident de circulație, luni dimineață, la intersecția Căii Stan...

Actiunea ”Atentie la tren!” a politistilor din Timis: 35 de AMENZI pentru ”norocosi”

Joi, 17 octombrie 2019, polițiștii din cadrul Biroului Județean...

Din aceeași categorie

Categorii Populare