Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Negru a refuzat 17.000 de euro oferiţi pentru a apărea într-un spot tv, „probabil de idiot”

- Advertisement -

Salariile şi veniturile vedetelor din televiziunile de pe la noi fac valuri în orice moment, datorită lipsei de transparenţă de care dau dovadă atât cei care le primesc, cât şi cei care le acordă. Dacă peste hotare, toate aceste sume sunt anunţate public, la noi nici vorbă despre aşa ceva.

Una dintre vedetele care susţine public publicarea lefurilor vedetelor tv este timişoreanul Dan Negru, care a anunţat cu puţin timp în urmă şi cum a „ratat” 17.000 de euro „de idiot”.

„Cred că publicarea lefurilor vedetelor de tv ar curăţa piaţa tv de baliverne, care fac rău breslei, am mai spus-o! Sunt primul care aş fi dispus să-mi public leafa. În toată lumea civilizată a televiziunii asta e o normalitate. Atât lefurile cât şi contractele din publicitate. Iacă un exemplu: 17.000 de euro mi s-au oferit ca să apar într-un spot publicitar pe timpul verii, alături de copiii mei, eventual. Nu am acceptul să dezvălui numele agenţiei sau al companiei,dar am ok-ul de a face publică oferta. Am refuzat-o pentru că nu mi-am asociat NICIODATA numele de vreun brand comercial. Probabil de idiot, dar îmi asum asta. Importantă însă e marja de pret: 17.000 euro/3 luni/spot publicitar difuzat pe toate televiziunile. În toata lumea civilizată, starurile tv îşi fac publice veniturile şi televiziunile sau companiile pentru care se face publicitatea le confirmă. Zilele astea, Jeremy Clarckson şi BBC negociează pe sume făcute publice chiar de ei. Doar la noi transferurile vedetelor sunt însoţite de sume aiuristice care fac rău breslei. Asemeni şi lefurile încasate din contracte de publicitate” susţine Dan Negru.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore