Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNesimţiţii traficului de pe la noi FOTO

Nesimţiţii traficului de pe la noi FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă priviţi în „trecutul” site-ului nostru veţi observa că acum aproximativ un an am „iniţiat” o minirubrică dedicată neciopliţilor şi nesimţiţilor aflaţi în traficul din Timişoara. Ea se numea „Nesimţirea la timişoreni”, însă am hotărât să o rebotezăm în „Nesimţiţii traficului de pe la noi”, deoarece nu toţi cei care recurg la aceste gesturi sunt timişoreni şi, în concluzie, nu pot fi băgaţi toţi în aceeaşi oală!

Odată cu „creşterea” pe care ne-aţi acordat-o, dumneavoastră, ca cititori, această rubrică „revine” în actualitate şi nu doar atât. Avem de gând să o transformăm într-una cotidiană, dacă asta se impune, pentru că „pretendenţi” avem, fără număr. Ba cu număr, cu număr de înmatriculare la vedere, ca să poată fi arătaţi cu degetul de toată lumea, pentru că altfel nu ne vom civiliza în veci (nu că asta ar putea avea un succes prea mare, dar poate totuşi…)!

Facem reportaje că la Timişoara există indicatoare rutiere din 25 în 25 de metri. Nimic mai adevărat, doar că necioplitului şi nesimţitului din traficul de pe la noi îi trebuie un indicator în fiecare metru. Ce dacă nemţii, olandezii sau nici nu mai contează cine au renunţat la indicatoarele rutiere şi la trecerile de pietoni mergând pe „mâna” bunului-simţ? La noi nu se va întâmpla asta niciodată, pentru că trăim în România, ţară din lumea a treia, cu prea mulţi hoţi, bandiţi, nesimţiţi, mincinoşi, politicieni(?) şi multe alte astfel de categorii mai puţin numerice peste hotare.

Ţărănoiul din fotoreportajul de astăzi, trimise de unul dintre cititorii noştri, a parcat duminică, 12 ianuarie 2014, după-masă, în faţa Casei Tineretului, de pe strada Arieş, din Timişoara, iar pentru că el are „Merţan 600”, îşi permite să facă asta chiar dacă maşina se află pe trotuar şi pe pista de biciclete, pentru că nu-l interesează de nimeni din jurul său, ci numai de el însuşi (sau, eventual, de cei care erau alături de el în maşină).

În speranţa că măcar aşa vom reuşi să-i mai temperăm puţin pe nesimţiţii din traficul timişorean şi timişean, facem un apel la cititorii noştri să ne trimită -atunci când surprind astfel de nesimţiţi, neciopliţi, bizoni, berbeci sau cum îi mai numeşte fiecare- imagini pentru a le face publice şi pentru a face cunoscute maşinile acestora pentru toţi cititorii noştri.

PS: Dacă din imagini se va putea vedea, pe lângă locaţie şi numărul de înmatriculare al maşinii, cu atât mai bine!

5 COMENTARII

  1. Propun o actiune cu cateva biciclete „de sacrificiu”, daca mai are careva vreun Tohan vechi sau ceva de genul, sa circulam cu ele pe pista de biciclete si sa nu ne para rau cand le „scapam” cu viteza cat mai mare ini masinile nesimtitilor ce ne blocheaza calea rezervata. Fac pariu ca dupa ce isi va vedea mertzanul nou bine zgariat si indoit de o darapanatura de bicicleta o sa ii piara pofta sa mai parcheze asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidenţiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor-Timpark anunță că, din cauza...

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii...