„Leii din Banat” au fost eliminaţi de orădeni. BC Timişoara 70-77 CSM Oradea, în Cupa României

- Advertisement -

Baschetbaliştii timişoreni au început bine meciul din „sferturile” Cupei României, cu CSM Oradea. Alb-violeţii au reuşit să-şi adjudece primul sfert la o diferenţă de 2 lungimi, scorul fiind 20-18, deşi au condus cu 20-12 cu doar câteva minute înainte de încheierea lui. Sfertul doi a readus echilibrul pe tabelă, dar timişprenii au reuşit încă o dată despreinderea, iar la pauza mare, scorul arăta 39-36.

În cea de-a doua parte a meciului, gazdele s-au transformat din „lei” în pisicuţe, iar bihorenii au pus stăpânire pe joc. Finalul sfertului cu numărul trei aducea un scor total dezamăgitor pentru bănăţeni şi pentru puţinii fani din tribunele Sălii Constantin Jude, fani care şi-au făcut simţită prezenţa mai mult din partea orădenilor. Astfel, sfertul patru începea de la 58-62, iar pe parcursul ultimei părţi a reprizei secunde elevii lui Achim şi-au „făcut de cap” reuşind să încheie meciul în avantaj, 77-70, pentru CSM, iar echipa bihoreană merge mai departe în Cupa României.

Cel mai bun „leu” a fost acelaşi Zlatko Jovanovic, care a marcat cele mai multe puncte – 21, urmat de Conley – 16, Radulovic – 12, Gacesa – 10, Vasojevic – 8 şi Fenn – 3. (Foto: Arhivă)

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

SCM Politehnica Timisoara a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin

Echipa masculină de handbal SCM Politehnica Timișoara a dispus,...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet...

”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă...

Din aceeași categorie

Categorii Populare