Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ovidiu Gîțan, privilegiat în Penitenciarul Timișoara? Polițistul-proxenet, conectat la Whatsapp

- Advertisement -
Surpriză din partea pușcăriabilului polițist-proxenet, Ovidiu Gîțan, care în momentul de față se află în Penitenciarul Timișoara, fiind judecat într-un dosar de aderare la un grup infracțional organizat, trafic de minori, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului și folosirea de informații nedestinate publicității, împreună cu Paul Mânzu și alții. Din câte se pare, omul nu are relații doar în afara pușcăriei, ci și în interiorul acesteia beneficiază de privilegii, având grijă să își facă „spate”, după cum le place borfașilor să spună.

Ca de obicei, Ovidiu Gîțan este pasăre nocturnă și are grijă să nu fie prea mult observat. Duminică noaptea, cel care în momentul de față se află în spatele gratiilor, apărea conectat la contul său de Whatsapp.

Se pare că proxenetul timișorean nu s-a lăsat de racolat minore, folosindu-se de un dispozitiv interzis pușcăriașilor, pentru a rămâne în contact cu lumea din exterior și pentru a nu-și „răci” relațiile cât timp se află în spatele gratiilor.

Cu siguranță că cei implicați ar putea să spună foarte simplu că nu Ovidiu Gîțan s-a logat, ci o altă persoană căreia i-a fost acordată parolă, însă tertipurile acestea evazive ale șmecheroșilor condamnabili sunt mai mult decât cunoscute.

Chiar și așa, putem lansa o întrebare sau cel puțin ne putem imagina de cum sunt respectate legile pretutindeni, dar și în interiorul Penitenciarului Timișoara.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore