AcasăExclusivOvidiu Gîțan, privilegiat în Penitenciarul Timișoara? Polițistul-proxenet, conectat la Whatsapp

Ovidiu Gîțan, privilegiat în Penitenciarul Timișoara? Polițistul-proxenet, conectat la Whatsapp

Surpriză din partea pușcăriabilului polițist-proxenet, Ovidiu Gîțan, care în momentul de față se află în Penitenciarul Timișoara, fiind judecat într-un dosar de aderare la un grup infracțional organizat, trafic de minori, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului și folosirea de informații nedestinate publicității, împreună cu Paul Mânzu și alții. Din câte se pare, omul nu are relații doar în afara pușcăriei, ci și în interiorul acesteia beneficiază de privilegii, având grijă să își facă „spate”, după cum le place borfașilor să spună.

Ca de obicei, Ovidiu Gîțan este pasăre nocturnă și are grijă să nu fie prea mult observat. Duminică noaptea, cel care în momentul de față se află în spatele gratiilor, apărea conectat la contul său de Whatsapp.

Se pare că proxenetul timișorean nu s-a lăsat de racolat minore, folosindu-se de un dispozitiv interzis pușcăriașilor, pentru a rămâne în contact cu lumea din exterior și pentru a nu-și „răci” relațiile cât timp se află în spatele gratiilor.

Cu siguranță că cei implicați ar putea să spună foarte simplu că nu Ovidiu Gîțan s-a logat, ci o altă persoană căreia i-a fost acordată parolă, însă tertipurile acestea evazive ale șmecheroșilor condamnabili sunt mai mult decât cunoscute.

Chiar și așa, putem lansa o întrebare sau cel puțin ne putem imagina de cum sunt respectate legile pretutindeni, dar și în interiorul Penitenciarului Timișoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente