Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivOvidiu Gîțan, privilegiat în Penitenciarul Timișoara? Polițistul-proxenet, conectat la Whatsapp

Ovidiu Gîțan, privilegiat în Penitenciarul Timișoara? Polițistul-proxenet, conectat la Whatsapp

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Surpriză din partea pușcăriabilului polițist-proxenet, Ovidiu Gîțan, care în momentul de față se află în Penitenciarul Timișoara, fiind judecat într-un dosar de aderare la un grup infracțional organizat, trafic de minori, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului și folosirea de informații nedestinate publicității, împreună cu Paul Mânzu și alții. Din câte se pare, omul nu are relații doar în afara pușcăriei, ci și în interiorul acesteia beneficiază de privilegii, având grijă să își facă „spate”, după cum le place borfașilor să spună.

Ca de obicei, Ovidiu Gîțan este pasăre nocturnă și are grijă să nu fie prea mult observat. Duminică noaptea, cel care în momentul de față se află în spatele gratiilor, apărea conectat la contul său de Whatsapp.

Se pare că proxenetul timișorean nu s-a lăsat de racolat minore, folosindu-se de un dispozitiv interzis pușcăriașilor, pentru a rămâne în contact cu lumea din exterior și pentru a nu-și „răci” relațiile cât timp se află în spatele gratiilor.

Cu siguranță că cei implicați ar putea să spună foarte simplu că nu Ovidiu Gîțan s-a logat, ci o altă persoană căreia i-a fost acordată parolă, însă tertipurile acestea evazive ale șmecheroșilor condamnabili sunt mai mult decât cunoscute.

Chiar și așa, putem lansa o întrebare sau cel puțin ne putem imagina de cum sunt respectate legile pretutindeni, dar și în interiorul Penitenciarului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Alertă! Un deţinut a evadat de la un punct de lucru din Buziaş! Sunt filtre în tot judeţul

S-a dat alarma în această dimineaţă, după ce un deţinut a evadat din punctul...

Detinutii din Penitenciarul Popa Sapca, in ”permisie” de Pasti

Aproximativ 12 procente dintre persoanele private de libertate, custodiate de Penitenciarul Timișoara, își vor...

De 1 iunie, fii si tu SuperErou: Donare de sange la sediul Penitenciarului Timisoara

Funcționari publici din cadrul Penitenciarului Timișoara s-au alăturat campaniei ”De 1 iunie, fii și...