Ovidiu Gîțan, privilegiat în Penitenciarul Timișoara? Polițistul-proxenet, conectat la Whatsapp

- Advertisement -
Surpriză din partea pușcăriabilului polițist-proxenet, Ovidiu Gîțan, care în momentul de față se află în Penitenciarul Timișoara, fiind judecat într-un dosar de aderare la un grup infracțional organizat, trafic de minori, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului și folosirea de informații nedestinate publicității, împreună cu Paul Mânzu și alții. Din câte se pare, omul nu are relații doar în afara pușcăriei, ci și în interiorul acesteia beneficiază de privilegii, având grijă să își facă „spate”, după cum le place borfașilor să spună.

Ca de obicei, Ovidiu Gîțan este pasăre nocturnă și are grijă să nu fie prea mult observat. Duminică noaptea, cel care în momentul de față se află în spatele gratiilor, apărea conectat la contul său de Whatsapp.

Se pare că proxenetul timișorean nu s-a lăsat de racolat minore, folosindu-se de un dispozitiv interzis pușcăriașilor, pentru a rămâne în contact cu lumea din exterior și pentru a nu-și „răci” relațiile cât timp se află în spatele gratiilor.

Cu siguranță că cei implicați ar putea să spună foarte simplu că nu Ovidiu Gîțan s-a logat, ci o altă persoană căreia i-a fost acordată parolă, însă tertipurile acestea evazive ale șmecheroșilor condamnabili sunt mai mult decât cunoscute.

Chiar și așa, putem lansa o întrebare sau cel puțin ne putem imagina de cum sunt respectate legile pretutindeni, dar și în interiorul Penitenciarului Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Detinutii din Penitenciarul Popa Sapca, in ”permisie” de Pasti

Aproximativ 12 procente dintre persoanele private de libertate, custodiate...

De 1 iunie, fii si tu SuperErou: Donare de sange la sediul Penitenciarului Timisoara

Funcționari publici din cadrul Penitenciarului Timișoara s-au alăturat campaniei...

Poliţistul proxenet şi narcoman, a revenit la vechile metehne

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe...

Din aceeași categorie

Categorii Populare