AcasăStiriAdministratieCerere EXPRESĂ către GUVERN pentru finanțarea Centurii de Sud a Timișoarei. Primarul...

Cerere EXPRESĂ către GUVERN pentru finanțarea Centurii de Sud a Timișoarei. Primarul Nicolae Robu atacă dur PSD-ul

Dacă săptămâna trecută primarul Nicolae Robu își declara încrederea față de noul Guvern condus de Dacian Cioloș și spunea că se așteaptă ca măcar Centura de Sud a Timișoarei să fie inclusă într-un proiect de finanțare, astăzi edilul de pe Bega a anunțat că va face primele demersuri precise care să faciliteze înfăptuirea dorinței de a avea centură.

„Astăzi voi face o adresă prim-ministrului și către Ministerul Transporturilor prin care voi cere ca Centura de Sud să fie prioritară în finanțare. Am vorbit despre angajamentul meu de a pleda pentru interesele orașului pe care-l conduc și astăzi fac primul pas concret. Așa cum este firesc și civilizat, transmit o adresă în termeni respectuoși, cum am făcut-o și către alții în trecut. Sper că de data asta să fie tratate demersurile mele cu înțelegerea corectă a lucrurilor și cu corectitudine. Asta aștept, corectitudine vizavi de Timișoara din partea Guvernului Cioloș, a prim-ministrului și a Ministerului Transporturilor”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Conferința de presă de astăzi susținută de edilul Timișoarei a constituit un nou prilej prin care să-și manifeste repulsia față de fostul Guvern condus de PSD, prin care i-a atacat și pe aleșii locali din partea partidului social-democrat. „Ei nu au putut să facă nimic pentru oraș, drept dovadă și atunci când a fost Guvernul nu a acordat aproape nimic Timișoarei. Nu am ce să vorbesc de astfel de oameni care se agață de populisme și care încearcă să mă atace prin orice mijloace”, a susținut Nicolae Robu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente