Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un Range Rover, cu suspensia DISTRUSA de angajații firmei Îngerii Galbeni după ce a fost târât prin parcare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Angajații firmei Îngerii Galbeni, nu doar că abuzează de șoferii timișoreni cu ajutorul „capcanelor” de pe strada Miresei, dar au reușit și să-i strice mașina unui șofer care a căzut în plasa lor, un Range Rover pe care l-au târât, nerespectând normele de tractare ale autoturismelor.

În loc să-i pună role pe roți, cum ar acționa orice firmă normală de tractări, penibilii „îngeri” i-au dat roțile cu ulei și au târât-o, stricându-i atât pernele de aer cât și grupul mașinii. „Am venit astăzi să îmi ridic mașina de la sediul Îngerilor Galbeni. Mi-au deschis porțile, le-am zis ca vreau să achit plata. Când am intrat la ei în curte au închis porțile, nici măcar nu i-au lăsat pe prietenii mei să mă ajute. Când am pătruns în mașină, am pornit-o și am încercat-o, pentru că auzisem că s-ar fi putut strica ceva. Și așa a fost. Practic, pernele de aer nu mai sunt funcționale, nu se ridică, nu se lasă. Am scris și pe procesul verbal de ridicare. Totodată, am vrut să verific grupul mașinii să văd dacă e funcțional, pentru că ei au târâit efectiv mașina, i-au dat roțile cu ulei, nu i-a pus role pe roți”, a explicat posesorul Range Rover-ului.

Timișoreanul a mai spus că își va repara mașina, dar că nu va dori să plătească tot el această pagubă care i-a fost făcută. Mai mult, din spusele acestuia, firma SC Îngerii Galbeni SRL are un acord cu Clubul Epic pentru locurile de parcare, al cărui client a fost și păgubitul. „Voi merge la un service autorizat. Îmi vor constata eroarea și trebuie să plătească daune. Nu vreau să plătesc tot eu. Ei au spus că totul se rezumă și era mult mai simplu dacă eu le spuneam că am fost clientul clubului Epic, pentru că ei au un acord cu aceștia. Îi voi da în judecată”, a mai spus șoferul păgubit.

Mai mult, acesta este și una dintre victimele de azi-noapte ale lui Sorin-Răzvan Nedelcu, singurul care a fost nevoit să fie transportat cu salvarea la spital și care a terminat noaptea pe o targă, imobilizat. Îngerii Galbeni nu doar că i-au luat banii, 1.800 de lei, ci i-au distrus și mașina, punându-i totodată și viața în pericol. „Eu am fost unul dintre cei luați pe capotă și dus vreo 15 metri. Sunt tot lovit, nici măcar nu au avut bunul simț să îmi dea jos mașina înainte. M-am chinuit să urc pe bolovani. Au fost foarte recalcitranți”, a mai spus posesorul Range Rover-ului.

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare