Cinci dintre locurile de parcare de pe strada Miresei ale Îngerilor Galbeni, ILEGALE

- Advertisement -

Scurta senzație de victorie în fața celei mai hulite firme de tractări din Timișoara, SC Îngerii Galbeni SRL, a trecut repede, astfel că băieții lui Sorin-Răzvan Nedelcu s-au întors în parcarea de pe strada Miresei pentru a face ce știu ei cel mai bine, să abuzeze șoferii. Mai mult, după ce a lovit cu mașina opt persoane, „îngerul-șef” aproape că a scăpat basma curată, magistrații luând decizia ca el să fie cercetat sub control judiciar 60 de zile.

Despre dezastrul care s-a petrecut în parcarea de la Melinda Instal a auzit toată România, inclusiv cel care le-a dat în chirie Îngerilor Galbeni locurile de parcare, Dan Stănese, care la rându-i a fost înșelat și păcalit atunci când a ales să semneze contractul cu firmele lui Sorin-Răzvan Nedelcu. Dan Stănese, directorul firmei SC Midtown Retail SRL, știa în momentul semnării contractului că parcările vor fi folosite pentru angajații Îngerilor Galbeni, nicidecum ca și capcane pentru timișoreni. Mai mult, Sorin-Răzvan Nedelcu îi spusese că birourile și locurile de parcare nu sunt pentru el, ci pentru niște prieteni de ai lui din Târgu Mureș, care vor să-și deschidă o afacere în Timișoara.

Zis și semnat, iar mai apoi au putut să înceapă abuzurile. De șase luni se chinuie Dan Stănese să rezilieze contractul valabil pe o perioadă de cinci ani, până în data de 31 august 2019, schimbând chiar și avocații. „El a închiriat spațiul pentru actvități de birou și secretariat, nicidecum pentru ceea ce face el acum în parcare. Nu îmi explic cum este lăsat să facă lucrurile astea”, a spus Stănese, directorul firmei SC Midtown SRL.

Mai mult, dintre cele 23 de locuri de parcare cinci sunt ilegale și nici nu apar în dosarele celor de la cadastru, fiind situate pe drumul de acces. Despre ele Dan Stănese a spus că nu avea habar că sunt ilegale și că „la locația de pe strada Miresei nu avem planuri, dar la restul avem”. Prin urmare, toți cei care au fost amendați pentru că au parcat în acele locuri, inclusiv profesorul universitar Horia Baltă și fratele său, dar și bulgarul cu care nu știm ce s-a întâmplat, au fost amendați ilegal, întrucât locurile unde au staționat nu sunt parcări. Ilegalitățile au fost posibile și cu ajutorul unor polițiști de la Secția 4 Poliție Timișoara, întrucât nimeni nu a făcut niciodată verificări pentru a descoperi ILEGALITĂȚILE din parcarea Îngerilor Galbeni.

Parcare Ingerii Galbeni

Acum, ca să încerce să stârpească nelegiuirile Îngerilor Galbeni, acesta a promis că va veni cu o soluție iar pe viitor șoferii vor fi înștiințați de situația întâmpinată pe strada Miresei. „Vom face un minimum de proiect pe care-l vom depune la Primăria Timișoara, ca mai apoi să punem acolo un panou mare, să rezolvăm problema. Terenul e al nostru, putem face asta”, a declarat Stănese.

Un lucru strigător la cer şi pe care noi nu l-am înţeles, de ce procurorul nu l-a încadrat pe Răzvan Nedelcu la fapta de ULTRAJ şi TENTATIVĂ DE OMOR?!? Există plângerea formulată de jandarmul aflat în MISIUNE, peste care Nedelcu, a dat cu maşina şi alte opt plângeri ale oamenilor pe care i-a călcat. Cineva în această ecuaţie nu şi-a făcut treaba cum trebuie din diferite motive, pe care noi la ora actuală nu le ştim, dar cu siguranţă le vom afla.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Nedelcu, a făcut recurs la decizia judecătorilor şi aşteaptă răspunsul acestora. Noi, cei de la Vocea Timisului, nu ne vom opri niciodată când vine vorba de ILEGALITĂŢI şi când cetăţenii acestui oraş sunt ABUZAŢI de autorităţi sau de „şmecheraşi” ca Nedelcu Răzvan. Împreună vom reuşi!!!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Adio blocarea roților în parcările centrelor comerciale!

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării...

Razvan Nedelcu, patronul ”Ingerii Galbeni”, condamnat la inca SAPTE ani de inchisoare, cu executare

Soții Nedelcu, patronii firmei Îngerii Galbeni, au fost condamnați...

”Ingerul Galben” Razvan Nedelcu, 12 ani de închisoare cu executare, pentru VIOL

Curtea de Apel Timișoara a decis care este sentința...

Curtea de Apel Timișoara, sentință definitivă: Răzvan Nedelcu merge la închisoare!

Magistrații de la Curtea de Apel Timișoara au decis:...

Din aceeași categorie

Categorii Populare