Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cinci dintre locurile de parcare de pe strada Miresei ale Îngerilor Galbeni, ILEGALE

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Scurta senzație de victorie în fața celei mai hulite firme de tractări din Timișoara, SC Îngerii Galbeni SRL, a trecut repede, astfel că băieții lui Sorin-Răzvan Nedelcu s-au întors în parcarea de pe strada Miresei pentru a face ce știu ei cel mai bine, să abuzeze șoferii. Mai mult, după ce a lovit cu mașina opt persoane, „îngerul-șef” aproape că a scăpat basma curată, magistrații luând decizia ca el să fie cercetat sub control judiciar 60 de zile.

Despre dezastrul care s-a petrecut în parcarea de la Melinda Instal a auzit toată România, inclusiv cel care le-a dat în chirie Îngerilor Galbeni locurile de parcare, Dan Stănese, care la rându-i a fost înșelat și păcalit atunci când a ales să semneze contractul cu firmele lui Sorin-Răzvan Nedelcu. Dan Stănese, directorul firmei SC Midtown Retail SRL, știa în momentul semnării contractului că parcările vor fi folosite pentru angajații Îngerilor Galbeni, nicidecum ca și capcane pentru timișoreni. Mai mult, Sorin-Răzvan Nedelcu îi spusese că birourile și locurile de parcare nu sunt pentru el, ci pentru niște prieteni de ai lui din Târgu Mureș, care vor să-și deschidă o afacere în Timișoara.

Zis și semnat, iar mai apoi au putut să înceapă abuzurile. De șase luni se chinuie Dan Stănese să rezilieze contractul valabil pe o perioadă de cinci ani, până în data de 31 august 2019, schimbând chiar și avocații. „El a închiriat spațiul pentru actvități de birou și secretariat, nicidecum pentru ceea ce face el acum în parcare. Nu îmi explic cum este lăsat să facă lucrurile astea”, a spus Stănese, directorul firmei SC Midtown SRL.

Mai mult, dintre cele 23 de locuri de parcare cinci sunt ilegale și nici nu apar în dosarele celor de la cadastru, fiind situate pe drumul de acces. Despre ele Dan Stănese a spus că nu avea habar că sunt ilegale și că „la locația de pe strada Miresei nu avem planuri, dar la restul avem”. Prin urmare, toți cei care au fost amendați pentru că au parcat în acele locuri, inclusiv profesorul universitar Horia Baltă și fratele său, dar și bulgarul cu care nu știm ce s-a întâmplat, au fost amendați ilegal, întrucât locurile unde au staționat nu sunt parcări. Ilegalitățile au fost posibile și cu ajutorul unor polițiști de la Secția 4 Poliție Timișoara, întrucât nimeni nu a făcut niciodată verificări pentru a descoperi ILEGALITĂȚILE din parcarea Îngerilor Galbeni.

Parcare Ingerii Galbeni

Acum, ca să încerce să stârpească nelegiuirile Îngerilor Galbeni, acesta a promis că va veni cu o soluție iar pe viitor șoferii vor fi înștiințați de situația întâmpinată pe strada Miresei. „Vom face un minimum de proiect pe care-l vom depune la Primăria Timișoara, ca mai apoi să punem acolo un panou mare, să rezolvăm problema. Terenul e al nostru, putem face asta”, a declarat Stănese.

Un lucru strigător la cer şi pe care noi nu l-am înţeles, de ce procurorul nu l-a încadrat pe Răzvan Nedelcu la fapta de ULTRAJ şi TENTATIVĂ DE OMOR?!? Există plângerea formulată de jandarmul aflat în MISIUNE, peste care Nedelcu, a dat cu maşina şi alte opt plângeri ale oamenilor pe care i-a călcat. Cineva în această ecuaţie nu şi-a făcut treaba cum trebuie din diferite motive, pe care noi la ora actuală nu le ştim, dar cu siguranţă le vom afla.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Nedelcu, a făcut recurs la decizia judecătorilor şi aşteaptă răspunsul acestora. Noi, cei de la Vocea Timisului, nu ne vom opri niciodată când vine vorba de ILEGALITĂŢI şi când cetăţenii acestui oraş sunt ABUZAŢI de autorităţi sau de „şmecheraşi” ca Nedelcu Răzvan. Împreună vom reuşi!!!

1 COMENTARIU

  1. Chiar nimeni nu a auzit de lipsirea de libertate în mod ilegal (2 la 7 ani închisoare)???? Mă refer la profesorul închis în propria-i maşină, ridicată de „îngeri”.
    Nu a auzit nimeni de furtul unui obiect al altuia : însuşirea fără drept a bunului altuia (mă refer la maşina care a fost luată din parcare şi urcată pe trailer, faptă urmată de refuzul de a fi restituită, ceea ce înseamnă o intenţie de a şi-o însuşi)???
    Nu am dreptul să-mi fac singur dreptate – un principiu elementar al statului de drept, ignorat cu nonşalanţă de autorităţi. Şi să fie clar : chiar dacă bunul altuia s-ar afla într-o suprafaţă folosită de mine, tot nu am dreptul să-l evacuez de unul singur, fără ordin al justiţiei!!
    Mai mult, ce ar fi de spus?
    Dinu Gheorghe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Drept la replica! Numai cine nu locuiește in Timișoara, nu cunoaste problema reala despre blocatul rotilor

Numai cine nu locuiește în Timișoara, nu cunoaște problema reala a locurilor de parcare...

Politistii CURAJOSI au reusit ce nu a facut primaria, in parcarile centrelor comerciale! Adio blocarea rotilor! VIDEO

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării roților autovehiculelor în parcările centrelor...

Razvan Nedelcu, patronul ”Ingerii Galbeni”, condamnat la inca SAPTE ani de inchisoare, cu executare

Soții Nedelcu, patronii firmei Îngerii Galbeni, au fost condamnați pentru șantaj în dosarul în...